Isten miért várja el hogy szinte találomra válasszunk a sok vallás közül? Miért nem add egy egyértelmű iránymutatást hogy melyik vallás melyik értelmezését kéne követni?
Ha ez így van akkor szintén sokan mennek a pokolra tévedések miatt. Rajtuk miért nem segít az elöbb említett módon? Miért nem foglalkozik velük? (Az ateisták azon részére értem akik azért nem hisznek mert szerintűk/tanulmányaik alapján nem létezik Isten, tehát akik tévedések miatt nem hisznek)
A mi hitünk szerint az ateisták is kapnak jeleket arra hogy felismerjék, hogy egyetlen jó út van és az Istené, és nem azért kell figyelnünk ezekre a jelekre mert Isten egoista, akinek imádat jár, hanem azért kell imádnunk hogy felismerjük a jeleket amit küld. Azért kell imádnunk hogy naponta észben tudjuk tartani jótanácsát amit csak egyszer mond neked, de sokáig érvényes. Azért kell imádni mert ha nem nagyobb teret adsz a Sátánnak a kisértőnek aki rossz irányba viszi életed. Azért kell imádni mert azt az imádatpt amit magadban generálni tudsz, az emberek felé is generálni tudod.
Az ateisták közül pedig, aki jó úton járt azaz azonosan a 11 parancsolathoz, nincs oka félni.
Azonban rengetegen mégiscsak elkovetnek egy-egy bűnt, és valamilyen igazolási megmagyarázhatatlan, hogy az a cselekmény jó volt. Ezek nem.
Végül ott vannak az ateisták között a megátalkodottak, akik minden Isten által küldött jelet, jelek ellen kifogásokat emelnek, rzért elutasítás, semmilyen jel elött nem gondol arra mégis csak van Isten. Na ők igen...sajnos....
"Az ateisták közül pedig, aki jó úton járt azaz azonosan a 11 parancsolathoz, nincs oka félni."
Ez lehetetlen. Ha ateista az 1. parancsolatott kapásból nem tartja.
De arra válaszolj. Miért nem add olyan jelet ami megkérdőjelezhetetlen (ne azt írd hogy ez nem lehetséges meg hasonlók, mert neki semmi nehézséget nem okozna az hogy mindenkivel tudasa hogy van, meggyőze róla őket hogy igaz és hogy közölje velük mit vár el 100% egyértelmüen, Mindenkivel)
Miért??
Hát nekünk adott!
Jézust!
Szeretet parancsát!
144.
Olvasd vissza.
Sokaknak nem add vagy ha add is nem megfelelő jelet.
Így sokan mennek pokolra azért mert bújkál.
Miért teszi ezt?
Mindennek rendelt ideje van Istennél.
Azért gondolj bele mennyi ember van..
Akik ismerik az Urat mindannyian imádkozunk azokért, akik még nem ismerik.
Vedd figyelembe, hogy mi is féljük Istent, ez a bölcsesség kezdete.
Igyekszünk az Ő szeretetét árasztani a körülöttünk lévők felé. Ezért én is leraktam az életemet.
Tudom, hogy Jézus Téged is pontosan úgy szeret, ahogy engem. Érted is meghalt a kereszten.
146
"Azért gondolj bele mennyi ember van.."
Te meg gondolj be le hogy Isten mindenható és mindent tud.
Nem tudom írtam-e már de szerintem igen hogy nem megtérni akarok. Meg van a saját hitem. Választ keresek egy kérdésre. Próbálj arra szoritkozni
147
Akkor olvasd el teljesen a 143. válaszom.
"nehézséget nem okozna az hogy mindenkivel tudasa hogy van, meggyőze róla őket hogy igaz és hogy közölje velük mit vár el 100% egyértelmüen, Mindenkivel)"
Ezeknek nem felelt meg amit leírtál.
148.
Válasz az enyém csak nem figyeltem hogy más volt bejelentkezve a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!