Megölnéd egy barátodat vagy családtagodat, hogy ha egyértelműen kitudódna, hogy megszálta a gonosz?
Látod még a tv is bedõl nekik.
Vigyázni kell.
"egyértelműen kitudódna, hogy megszálta a gonosz?"
Ezt értsem úgy, hogy tudományosan bebizonyított lenne?
.
"Kitudódik" = sokan fogadják el maguknak ugyanazt a tévhitet.
Ha valaki hívő, mindegy melyik felekezet tagja, akkor abban is hisz, és tudnia kell, hogy megvannak a különböző szabadító, ördögűző módszerek.
Ezen kívül (szerintem), egyik vallás sem buzdít gyilkosságra -még ha megszállásról is van szó-.
Illetve, tévképzetre hivatkozik a cikk, aminek bizonyára voltak jelei, így talán elkerülhető lehetett volna a tragédia. De ezzel nem akarom az érintetteket hibáztatni, nagyon szörnyű, ami történt.
Nem.
És nyilván a nő sem azért ölte meg a gyereket, mert megszállta a gonosz, hanem azért, mert a nő mentális beteg és kényszerképzetei vannak/voltam.
Láttam már én is egy ismerősömet hallucinálni. Olyanokat látott, amik nem is voltak ott. Hiába mondtuk neki. Nagyon félelmetes volt. Remélem, és soha nem kerülök ilyen állapotba, hogy így elvesztem a kontrollt saját magam felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!