Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted is így van? Mi a...

Szerinted is így van? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Ez a földi élet csak próbaidő. Egy próba. Amint ha véget ér, azaz elhagyjuk a fizikai testünket, Isten elé állunk ítéletre. Ahogy a testben éltünk Isten úgy jutalmaz vagy büntet minket. Örök menny vagy pokol lesz a sorsunk. Te hiszel ebben? A vallások ezt tanítják.

Most akkor én élvezem az életem, bulizgatok, (21/F) akkor mivel ez ''vilagi'' élet abba kell hagynom? Különben örök tűzre Kerulok? (Ezt a pap mondta nekem)

febr. 16. 10:39
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Rossz kategória, Bro.

De semmi gond, majd csak átkerül a vallás rovatba.

febr. 16. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozó sáskát ettél reggelire??
febr. 16. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
febr. 16. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Iszol te rendesen?
febr. 16. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
:)
febr. 16. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor a papot kérdezd meg, hogy mikor kell abbahagynod a világi életet, hogy nehogy pokolra kerülj! :D Vallás kategóriába tetesd át. Én egyébként ateista vagyok, szóval nem, nem így gondolom.
febr. 16. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Én nem így gondolom, ateista vagyok én is. De ha ez a vallásod akkor hallgass a papra. Amúgy nem nem hiszek sem a mennyben, sem a pokolban. Úgy gondolom hogy ha létezik is az Isten akkor kicsinyes, és nem is akarok vele egy közösségbe kerülni, de alapvetően nem gondolom hogy létezne Isteni erő.
febr. 16. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy marhaság.
febr. 16. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
A papoknak nem szabad hinni. Hazug manipulátor mind
febr. 16. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha a magyar nyelvtan ellen elkövetett hibáid számítani fognak, két-három öröklétet fogsz a pokolban tölteni. Vigyél magaddal szendvicseket.

---

Miért jársz olyan közösségbe, ahol a pap hülyeségekkel traktál, kérdező?

Nem, a világ és az ún. túlvilág felépítése nem ilyen.

febr. 16. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!