Mit gondoltok a német migráns helyzetről? Miért b.szták szét az országot? Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem.
Mert a németek bármit próbálnának tenni ezellen csak lenácizzák őket és már kushadó kutyaként eltűrnek mindent.
Pedig az a poén, hogy a szigorú határellenőrzéshez még jobboldalinak sem kell lenni. Honecker bácsi, az NDK vezetője pl. szélsőbalos volt, mégis lelövetett mindenkit aki illegálisan át akart menni az NDK határán.
“Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem.”
Túl gondolod kérdező. Egyszerűen arról van szó, hogy Európa vezető politikusai nem értik (ahogy akkoriban Merkel sem értette), hogy Európa nem az USA. Európa nem egy olvasztótégely, sosem lesz az, a multikulturalizmus pedig nem közelebb hozta az Európai Egyesült Államok létrehozásának lehetőségét, épp hogy még inkább ellehetetlenítette.
"Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem."
Mire alapozod a véleményed?
Én a mai napig, rendszeresen járok Németországba és nem csak 1 adott helyre.
Én a mai napig nem látom ezt a problémát. Vannak arabok, ezt nem akarom letagadni, de soha, sehol sem volt olyan, hogy veszélyben éreztem volna magam, pedig, még a magyarok álltal no-go zónaként számontartott környéken is voltam rendszeresen. Soha, nem láttam, semmit, ami azt a fajta hisztit igazolná vissza, ami itt is megjelenik heti szinten Németországgal kapcsolatban. De, a kint élő ismerőseim sem erősitenek meg ebből semmit, sőt a bűnözési statisztikák sem lettek kiúgróan rosszak -tudom, a konteóhivők szerint, ezt is hamisitják, mint engem-.
"Én a saját szememmel mást látok MA!"
gyere Rosenheimbe. itt németet nagyítóval kell keresned. mint ahogy sok nagy városban. Frankfurt pedig a statisztikák szerint is az elsők közt van migránsok tekintetében. Ehhez jönnek most tucatszám az ukránok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!