Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a német migráns...

Mit gondoltok a német migráns helyzetről? Miért b.szták szét az országot? Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem.

Figyelt kérdés
Éltem kint majdnem egy évet, de szerintem undorító amit csináltak egy korábban jól működő országgal és a kormány pénzeli is őket, akik meg dolgoznak húzzák lefelé, hogy a migránsokat tudják fizetni. És tudom én is bevándorló voltam az országukban, de én ezt azokra értem, akik nem tisztelve az országot randalíroznak. Rengeteg videó is van róluk a neten, amit volt szerencsém személyesen is látni. Esküszöm jobban fogtam Frankfurt utcáin a pénztárcám, mint Pest legrosszabb környékein.

okt. 16. 00:29
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Mert a németek bármit próbálnának tenni ezellen csak lenácizzák őket és már kushadó kutyaként eltűrnek mindent.

Pedig az a poén, hogy a szigorú határellenőrzéshez még jobboldalinak sem kell lenni. Honecker bácsi, az NDK vezetője pl. szélsőbalos volt, mégis lelövetett mindenkit aki illegálisan át akart menni az NDK határán.

okt. 16. 02:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

“Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem.”

Túl gondolod kérdező. Egyszerűen arról van szó, hogy Európa vezető politikusai nem értik (ahogy akkoriban Merkel sem értette), hogy Európa nem az USA. Európa nem egy olvasztótégely, sosem lesz az, a multikulturalizmus pedig nem közelebb hozta az Európai Egyesült Államok létrehozásának lehetőségét, épp hogy még inkább ellehetetlenítette.

okt. 16. 06:16
 3/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
24%

"Szerintem Amerika túl nagy hatalomnak találta és ezért fizetett a német kormánynak Merkelnek hogy a migránsokkal gyengítsék meg az államot. De ez csak az én véleményem."

Mire alapozod a véleményed?

okt. 16. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Én a mai napig, rendszeresen járok Németországba és nem csak 1 adott helyre.

Én a mai napig nem látom ezt a problémát. Vannak arabok, ezt nem akarom letagadni, de soha, sehol sem volt olyan, hogy veszélyben éreztem volna magam, pedig, még a magyarok álltal no-go zónaként számontartott környéken is voltam rendszeresen. Soha, nem láttam, semmit, ami azt a fajta hisztit igazolná vissza, ami itt is megjelenik heti szinten Németországgal kapcsolatban. De, a kint élő ismerőseim sem erősitenek meg ebből semmit, sőt a bűnözési statisztikák sem lettek kiúgróan rosszak -tudom, a konteóhivők szerint, ezt is hamisitják, mint engem-.

okt. 16. 07:01
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem titulálták túl nagy hatalomnak, ezt szimplán elb@$¥ták a németek, Mürkül főleg.
okt. 16. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
A 4. valaszt megerösitve- En kb. kethetente jarok Nemetorszagba, es ott töltök 4-5 napot. Soha nem ereztem semmifele veszelyt, tök biztonsagos orszag. Itt arrol van szo- en, aki eredeti nyelven hallgatom a hireket (nemet), hogy Magyarorszagon teljesen elferditik a nemet hireket, es oriasi agymosas folyik a propaganda altal. Magyarorszag Nyugat gyülölö lett, es orosz parti. Ezt akarjak az emberek fejebe vesni a magyar mediakkal. No de hat szolasszabadsag nincs Magyarorszagon, a mediak erösen meg vannak szoritva, hogy mit mondhatnak es mit nem. Diktatura es kommunizmusi vonasok.
okt. 16. 11:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Frankfurtban éltem 🤣🤣 és a saját szememmel láttam, nem bekapcsoltam az M1-et kedves 6os.
okt. 16. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Én a saját szememmel mást látok MA!
okt. 16. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
En is, es mi az az M1?
okt. 16. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

"Én a saját szememmel mást látok MA!"

gyere Rosenheimbe. itt németet nagyítóval kell keresned. mint ahogy sok nagy városban. Frankfurt pedig a statisztikák szerint is az elsők közt van migránsok tekintetében. Ehhez jönnek most tucatszám az ukránok...

okt. 19. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!