Elkeseredésemben írok.
Az apuka amúgy se a leg lelkesebb ha a segítségről van
szó a baba érkezését illetően ,szerinte minden
felesleges ,régen is felneveltek gyerekeket stb. én ezt
elfogadtam hogy ez a véleménye és nem ves?
1/36 A kérdező kommentje:
hogy ez a véleménye és nem veszi ki részét semmiben így egyedül szüleim segítségével próbálok beszerezni minden és kihagyni ezekből a dolgokból. de egyszerűen a mostani szituáción nem tudok túllépni illetve a szüleimnek is kezd elege lenni hogy semmiben nem segít amit teljesen megértek.Eddig mindent II sikerült ingyen beszerezni ( nem vagyunk rá szorulva anyagilag) adott egy kiságy amit kapnánk de az csak egy kis ágy nincs hozza se tároló se normális pelenkázó, egy kis 43 nm albérletben lakunk a saját cuccaink se férnek el rendesen minden tarolónk szekrenyunk full tele van ,igy en jobbnak gondolom a kombi kiságyat mert van rajta pelenkázó is és tároló rész is tehat hasznos és hely takarékos.De azt ugye venni kéne amit nyilván anyagiakban en fizetnek , csak abba kértem a segítségét hogy hozza el nekem ... Teljesen kiborult hogy hülye vagyok szorom a pénzt mikor kapnánk ingyen eggyet.. Nem érti hogy az miért nem jó stb. Teljesen nagy a balhé itthon miatta kb azt várná el tőlem hogy a földön pelenkázzak mert amugy butorokba szegényesek vagyunk van egy kanapé amin alszunk meg egy ingatag dohányzó asztal ... En ezt el se tudom képzelni hogy hogyan tudnám csinalni már csak a derekam miatt se mert nagy rossz sajnos igy nem tudom tényleg elkepzelni hogy térden állva pelenkázzak a kanapé mellett vagy tényleg a földön. Teljesen el vagyok keseredve most fogok a 30. hétbe lépni annyira szeretnék már rendezkedni a babaszobaba.Igazabol azért fordultam hozzátok anyukákhoz , várandós kismamákhoz hogy kiirjam magamból ezt a dolgot esetleg ti hogyan kommunikálnátok ezt le? Bocsánat hogy ilyen hosszú lett
Bizonyára már korábban is így viselkedett, így nem kellett volna gyereket vállalni. De ez eső után köpönyeg. Készülj fel, hogy jobban jársz egyedülálló anyaként, mint egy ilyen díszpasival.
okt. 23. 09:37
Hiába adnánk ötleteket, itt nem az a baj, mit hogyan oldj meg, hanem az ő hozzáállása.
Azzal meg sajna nem lehet mit kezdeni.
(Mi minden nagyobb dolgot kéz alól vettünk, a szállításokban családtagok segítettek.
Ha a férjed semmit nem akar, ott a Jó Isten sem segít.)
okt. 23. 09:40
Vannak pelenkázó amit a kiságyra lehet rakni. Anyagból kis tarolót is lehet tenni az ágyra így ott van a pelenkázóhoz minden.
Ha kicsi a lakás nem biztos hogy egy böszme nagy kombi ágy elfér bár értem hogy abban lenne hely.
okt. 23. 09:51
Arra hogy egy ilyen emberrel hogy kommunikálj ötletem sincs, de egx külön pelenkázó komódnak könnyebb helyet találni ami ruhás szekrényként is funkcionálhat ha kevés a bútor.
okt. 23. 09:56
Azt, hogy egy ilyen emberrel vállaljak gyereket, én jobban átgondoltam volna (és ezt úgy írom, hogy egyedülálló anyuka vagyok, és eddig tökéletesen boldogulunk, de legalább nincs egy plusz "zavaró tényező"...).
Viszont a konkrét kérdésben egyetértek a 4. válaszolóval, kicsi lakásban pont egy kisebb ágy a praktikusabb, hozzá egy ilyesmi: [link]
Lényeg, hogy merev legyen, azt rá lehet tenni a rácsra, és sokkal kevesebb helyet foglal (én is ilyet használok, pedig már 15 kg a fuam, de bírja 🙂).
okt. 23. 10:04
Komolyan bevállalni úgy gyereket,hogy csak egy kanapén alszotok? Válj el és költözz szülőkhöz.
okt. 23. 10:36
Fogadd el a kiságyat, vegyél egy olyan pelenkázó lapot, amit fentebb is linkeltek, meg vegyetek egy komódot (akár használtan is), amiben a baba cuccait tartjátok majd.
okt. 23. 10:43
Költözz vissza anyádékhoz,ebből nem lesz boldog család.
okt. 23. 10:49
Én megértem az elkeseredésedet,de a kicsi lakába a kombi kiságy teljesen öngól.Mi is 43 nm-en lakunk,és én is kombit néztem ki,és hála az égnek,hogy hagytam magam lebeszélni.Nekünk is pelenkázó komód volt,de ülve ágyon pelenkáztam, mert annyira fájt a derekam.
Szerintem nyugodtan készülj az egyedülálló anyaságra,mert ha a férjed már most ekkora paraszt,és később csak hatványozódni fog.Pakolj össze és költözz vissza anyádékhoz most.
okt. 23. 10:54
Kapcsolódó kérdések: