Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Elkeseredésemben írok. Az...

Elkeseredésemben írok. Az apuka amúgy se a leg lelkesebb ha a segítségről van szó a baba érkezését illetően ,szerinte minden felesleges ,régen is felneveltek gyerekeket stb. én ezt elfogadtam hogy ez a véleménye és nem ves?

Figyelt kérdés

okt. 23. 09:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
MENEKÜLJ! Komolyan mondom! Eleve nem is kellett volna gyereket csinálni egy ilyen emberrel, legalább most a kicsit mentsd meg!
okt. 23. 11:17
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Ez a pelenkázó lap jó lehet , azért gondoltam kombi kiságyra mert ott egyben benne van minden azt elfelejtettem írni hogy pár hónap múlva költözünk kertes házba. Bántasokat nem kérek nyilván ha tudom hogy ilyen nem vagunk bele ... Most jön kirajta a stresz hogy megfog váltózni az élete gondolom. egyáltalán nem ilyen volt előtte.... Tényleg köszönöm aki segíteni próbál nagyon jól esik :)
okt. 23. 11:43
 13/36 A kérdező kommentje:
Őt a nagyszülei nevelték ,akik iszonyatosan sporolosak és erre tanították ,igen vissza olvasva egy kicsit negatívan fogalmaztam( nézzétek el nekem tombolnak bennem a hormonok) egyébként egy nagyon jó ember rengeteget dolgozik hogy mindenünk meglegyen, csak ez a mániakus spórolás miatt egyszerűen nem érti meg hogy miért nem kell az ingyen dolog holott ugyse sokáig hasznaljuk.
okt. 23. 11:55
 14/36 babyboom567 ***** válasza:
95%

Készülj fel, pokol életed lesz mellette.

Az meg értelmezhetetlen amit írsz, hogy rengeteget dolgozik,hogy meglegyen minden, de egy kombi kiságyat is sajnál a gyerektől,meg tőled,illetve a lakásotok berendezésének a leírása sem arról árulkodik, hogy megvan mindenetek.

okt. 23. 12:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is a pelenkázó lap+zsebes tárolóra szavazok, nekem is az van. Egyedülállóként én is a szállítás, pakolás emelés résszel szívtam és szívok a legtöbbet, de legalább egy díszpintyet nem kell kerülgetnem. Ok., hogy véded, de megsúgom, a te életed még jobban meg fog változni. Akkor úgy érzed, mostantól te is lehetsz paraszt vele, mert ez már ok? Na, ugye.

Amúgy a kiságyat is el kell vinni valakinek, csak szólok 😉

okt. 23. 12:51
 16/36 A kérdező kommentje:
Ugy értem saját kertes ház kocsi félre tett pénz stb . Mivel kapnánk kiságyat nem érti miért kéne külön venni.Igen sajnos itt a probléma hogy pénz lenne rá de szerinte fölösleges mert van ingyen. Elhiszem hogy nehéz ezt meg érteni ha nem lennék benne en se értenem meg. Neki a butorok se fontosak legyen hol aludni ,ruháknak hely kb . Nehéz vele de évről évre valtozik jó irányba
okt. 23. 12:59
 17/36 anonim ***** válasza:
74%

Figyi a semmire szülsz, egy paainak, aki nem akar gyereket. Mit vártál?

Egyébként a kombi kiságy a leg hely pazarlóbb dolog. Ha ennyire a nyomorba jön a gyerek akkor jobban jársz a kisággyal és pelenkázó lappal.

okt. 23. 13:05
 18/36 A kérdező kommentje:
15 ös válaszoló igen ezt mondtam neki pont reggel ráadásul az ingyen kiságyat rokonoktol kaptuk messziről de azért persze elmenne 😀amit néztem kombit meg inenn hoznám a városból😀
okt. 23. 13:06
 19/36 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy nehéz lesz vele a spórolása miatt ,ennek tudatában vágtam bele a gyerek vállalásba hogy majd en megoldok mindent ami sikerült is kivéve ezt a hülye kiságyat ezen most nagy a vita. Egyébként nagyon is várja a kis mulyokat , ezért is fura nekem ez a nagy sprorolas s gyereken is.
okt. 23. 13:20
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Először is ez a majd megváltozik sosem jön be, n3m fog megváltozni és a gyerek soook pénz. Ha képes ostoba módon spórolni( ingyen kiságy de messze van tehát benzin pénz vagyis nem spórolás) akkor ez csak rosszabb lesz. Minek új ruha még csak kicsit nőtte ki,minek plusz fizetős oltás,minek újabb játék stb. Én válnék,nem kell mentegetned ezt a lúzert.
okt. 23. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!