Mi történik a kísérővel a szülés után?
Arra vagyok kiváncsi, hogy amikor megszületik a baba, a lepény és ellátnak szülés után, akkor a babát elviszik lemérni, megtörölni, ugye ide még mehet vele az apuka.
Viszont amikor átvisznek a gyermekágyas osztályra az aranyórára, akkor oda is jöhet az apuka velünk? Kecskeméten fogok szülni és a tájékoztatóban főleg csak a nőre térnek ki, viszont az apukára nem igazán.
Illetve, hogy a bent töltött 2 napban is bejöhet hozzánk, és ha igen, akkor csak látogatás időben?
Köszönöm a válaszokat!
A gyerekágyas osztályra nem mehet.
És csak látogatási időben mehet be.
Kecskeméten szültem kétszer.
Az aranyóra a szülőszobán van.
Engem mindkétszer altatni kellett ott helyben annyira tapadt a lepény.
Addig felöltöztették és apával volt utána a baba.
Az altatás miatt mi 3 órát maradhattunk még utána együtt hogy jobban legyek.
Az osztályra utána felkísérhet de mennie is kell
Szuloszoban lesztek egyutt, aztan ha atkerulsz osztalyra, oda mar nem mehet.
Latogatasi idoben is neked kell kimenni.
Fehérvár.
Megszültem, a fiam vitték mérni, mosni. Férjem ment velük. Addig én megszültem a lepényt, összevarrtak. Az ágyat rendbe tették. Mikor visszaértek, betakarva ott feküdtem. A fiam rámtették és 2 órát együtt lehettünk hármasban.
Utána apa hazament, én át a gyerekágyasra, fiamat meg elvitték felöltöztetni (addig meztelenül volt rajtam a takaró alatt)
Tétényiben úgy volt, hogy rendberaktak engem és a babát, utána bejöhetett apa egy órára, aztán búcsú.
Látogatni úgy jöhetett, hogy a folyosó ajtón nem mehetett ki a baba, de odatolhattam.
Fehérváriban rendberaktak, és a szuloszoba mellé kitoltak engem egy kis helyiségbe, ott volt az én aranyórám egyedül, mert a második koraszülött volt,elvitték, apa meg az elsővel otthon maradt (éjszaka
volt) de akkor ott lehettünk volna együtt. Látogatni jöhetett, a kórterembe nem.
Nálunk nem viszik a babát sehová.
Megszületik, kicsit megtörölgetik és anya megkapja, ha ott van apa, ő is ott van végig. Míg varrtak addig is foghattam a kisfiamat, utána megszoptathattam stb. Aztán megkérdezték, hogy elvihetik-e megmérni, felöltözni. Elvitték, apa ment velük, és jöttek is vissza.
Császár után pedig, odatették a kislányomat a fejemhez egy kicsit, majd vitték apának a mellkasára, mikor kész voltam odatoltak engem is. Ott voltunk együtt kb. 2 órát, megszoptathattam a babámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!