Mi történik a kísérővel a szülés után?
Arra vagyok kiváncsi, hogy amikor megszületik a baba, a lepény és ellátnak szülés után, akkor a babát elviszik lemérni, megtörölni, ugye ide még mehet vele az apuka.
Viszont amikor átvisznek a gyermekágyas osztályra az aranyórára, akkor oda is jöhet az apuka velünk? Kecskeméten fogok szülni és a tájékoztatóban főleg csak a nőre térnek ki, viszont az apukára nem igazán.
Illetve, hogy a bent töltött 2 napban is bejöhet hozzánk, és ha igen, akkor csak látogatás időben?
Köszönöm a válaszokat!
Első szülésem Tatabányán volt 5 éve. Császáros voltam. Apa kapta meg a gyereket utánna engem meg toltak a szobába. A látogatás a látogatói térben történt, folyosóra nem jöhetett be, akkor sem amikor mentem haza. Én cipeltem ki a cuccaimat meg a babát.
Másodikat most szültem Fehérváron. Sürgősségi császárom lett, itt is apa kapta meg a gyereket engem meg tóltak be az örzőbe, ahova bejöhetett hozzám. Mondták, hogy még nem hozzák be a babát, így mondta a párom, hogy hazamegy, mert fáradt és 1 óra volt az út(este 22:30 volt, reggel 10 óta ott volt velem). Látogatáskor a szobaajtóig belehetett jönni, de a babához nem nyúlhattak. Hazajövetelkor meg már a szobába is bejöhetett a cuccaimat levinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!