Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért várja el hogy...

Isten miért várja el hogy szinte találomra válasszunk a sok vallás közül? Miért nem add egy egyértelmű iránymutatást hogy melyik vallás melyik értelmezését kéne követni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 17:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/196 anonim ***** válasza:
0%

Az alapján dönt az ember ahová születt. Ne is tagadd, hogy a családod nem volt nagy befolyással hitedre, hitetlenségedre.

Nem véletlenül szület valaki pápua vagy éppen katolikus családba. Az Egy Isten szerint nekik az a jó.

Szumma, maradjon mindenki saját hitében, amilyen környezetbe született élvezze az Egy Isten milliónyi tulajdonságábol néhányat.

Ti meg, a kommunizmus itt maradt melléktermékei, ne kérjetek olyat tőlünk imádkozzunk értetek, amikor mindenkinek saját hitének kellene lennie az ima jótékony hatásáról, és nem kétfélét beszélni egyszer hogy értetek imádkozzunk a fő kérdésed, másszor azt mondani hogy az ima rosszat tesz. Ez a te zavarodottságod jele. /vagy cinikusságod?/

Maradjatok meg ebben a komolytalan kettőségben, nektek ez, Istentől kapott feladatotok. Éppen csak annyira kelletek Istennek hogy a hívők gyakorlatozzanak rajtatok a majdani komolyabban elszánt Istenkeresők érdekében.

2022. ápr. 1. 23:28
 112/196 anonim ***** válasza:
100%

#Mindegy (111.)

Tehát ha én olyan vallásba születek bele hogy le kell mészárolnom az összes embert (úgy hogy közben minél jobban szenvedjenek) akkor Isten ezt akarja tőlem és ez az út vezet engem a mennyországba?

2022. ápr. 2. 07:41
 113/196 A kérdező kommentje:

"ne kérjetek olyat tőlünk imádkozzunk értetek, amikor mindenkinek saját hitének kellene lennie az ima jótékony hatásáról, és nem kétfélét beszélni egyszer hogy értetek imádkozzunk a fő kérdésed, másszor azt mondani hogy az ima rosszat tesz. Ez a te zavarodottságod jele. /vagy cinikusságod?/"

Ez nem az én zavarodottságom jele hanem a te tévedésedé.

Találkoztam azzal a kérdéssel amire szerintem utalsz és NEM

Az nem az én kérdésem.

Lassan át kéne nevezni a vallás/valláskritika kategóriát alaptalan feltételezgetések kategóriára. :D

Egyébként erre már utaltál ott is nem? Mert mintha olvastam volna ott egy olyan választ ami valami hasonlóra utalt volna de akkor még nem értettem.

2022. ápr. 2. 08:25
 114/196 anonim ***** válasza:
0%
Pápua-i istennel az a baj, hogy teknős fejű vagy madár alakú ember fejjel. Tiszta röhej, komolytalan. Az a baj azokkal a bennszülött emberekkel, hogy baromira el vannak maradva fejben.
2022. ápr. 2. 15:37
 115/196 anonim ***** válasza:
26%
Valahogy én inkább úgy érzem a kérdező fejétől, hogy nem látja a fától az erdőt. Ott van az Isten, az EGYETLEN, majdnem mindenhol és Ő azon agyal, hogy lehetne egy másik istent találni, amivel megkérdőjelezhetné ezt az EGYETLENT és akkor bebizonyítaná az igazát, hogy "Na látjátok most akkor hogy válasszunk istent..."
2022. ápr. 2. 15:39
 116/196 A kérdező kommentje:

114.

Attól még hogy számodra vicces valamelyik isten nem lesz komoly vagy komolytalan. Biztos van olyan akinek a te istened a komolytalan.

Az önkényes véleményed sehol nem bizonyít semmit.

115.

Olvasgasd még a kérdést és a válaszokat. Akkor talán megérted.

Nem az én fejemmel van a baj hanem te nem érted amit írok.

2022. ápr. 2. 17:47
 117/196 anonim ***** válasza:

Kérdező, ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, hátha közelebb jutsz az igazsághoz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2022. ápr. 3. 20:27
 118/196 A kérdező kommentje:

Kedves 117 (gondolom te vagy a 115 is) ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést,

hátha közelebb jutsz ahhoz hogy miről is szól ez a kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2022. ápr. 3. 21:11
 119/196 anonim ***** válasza:
16%
A kérdésed azért nem felel meg a valóságnak, mert adott egyértelmű jelet, sőt jeleket.
2022. ápr. 5. 06:59
 120/196 A kérdező kommentje:

119.

Ki is fejtenéd?

2022. ápr. 5. 15:10
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!