Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények szerint miért...

A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi értelme. Azt mondják szeress mindenkit. De ha egy azonos nemű személybe szeretsz bele az bűn? Ezt az érzelmet nem is tudod irányítani. És elvileg Isten teremtett minket, szóval ő létrehoz egy érzelmet amit nem is tudsz irányítani, aztán bűnként kezeli? Ez a jóságos Isten?

2022. márc. 14. 18:17
 241/248 anonim ***** válasza:
66%

"Igen, továbbra is az a bűn, ha szexuális aktus van köztük. De ez szerintem már nagyon sokszor le lett írva."

Rendben. De akkor miért baj az, ha az utcán kézenfogva sétálnak, megsimogatják olykor egymás vállát, hátát, esetleg puszit adnak egymásnak?

2022. ápr. 2. 13:16
 242/248 anonim ***** válasza:
0%
Nekem aztán nem baj. Nekem az se lenne baj, ha otthon kufircolnátok, de az már bűnnek számítana.
2022. ápr. 2. 14:45
 243/248 anonim ***** válasza:
75%

"Rendben. De akkor miért baj az, ha az utcán kézenfogva sétálnak, megsimogatják olykor egymás vállát, hátát, esetleg puszit adnak egymásnak?"

Engem is ez érdekel. Valamint hozzátenném még azt is, hogy ha csak maga a szexuális kapcsolat létesítése a gond, akkor mi a baj pl. a Pride felvonulással, miért állnak ott a keresztények a kerítés túloldalán, mint ellentüntetők? A Pride-on soha egyetlen embert se láttam még szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel, pedig elég sokszor vettem már részt rajta. Illetve akkor mi a baj pl. azzal, ha házasságot (nyilván nem templomban) szeretne kötni két azonos nemű személy? A házasság nem egyenlő a szexuális kapcsolattal, ahogy az aszexuális válaszoló példája is mutatja.

2022. ápr. 2. 15:17
 244/248 anonim ***** válasza:
25%

Vicces, hogy azért is le vagyok pontozva, mert semmi bajom nincs ezekkel a dolgokkal :D

Gondolom más választ vártak a "tisztelt" hozzászólók, valami homofób keresztény beszólást, amire habzó szájjal tudnak óbégatva ugrani, de ez nem jött be és idegbajukban gondolták, hogy jó lepontoznak :D

2022. ápr. 2. 15:24
 245/248 anonim ***** válasza:
244 a lekezelő stílusod miatt vagy lepontozva.
2022. ápr. 2. 18:21
 246/248 anonim ***** válasza:
67%

"Vicces, hogy azért is le vagyok pontozva, mert semmi bajom nincs ezekkel a dolgokkal :D"

Vicces, hogy személyeskedni ennyire jól tudsz, de a neked címzett kérdésekre már nem válaszolsz. Talán azért személyeskedsz, mert nincsenek észérveid?

2022. ápr. 2. 18:22
 247/248 anonim ***** válasza:
0%
Minden nekem címzett kérdésre válaszoltam szerintem (másoknak címzett pedig nem érdekel), de lepontozhattok, csak azt mutatjátok, hogy mennyire szánalmasak vagytok. Mint írtam, megértem, más választ vártatok, homofóbiára akartatok volna habzó szájjal ugrani, ez nem jött össze velem, ezért eszement módra csak a pirosat tudjátok nyomkodni. Van ilyen :)
2022. ápr. 2. 19:09
 248/248 A kérdező kommentje:
247 semmi értelme nincs annak amit mondasz. Nagyon is örülnénk ha nem lennél homofób. De neked egy több ezer éves könyv fontosabb mint az hogy szeress és elfogadj másikat. Szerinted a jóságos Isten mit szeretne jobban? Ha a melegek ellen beszélnél online, megpróbálod bemagyarázni magadnak vagy másoknak miért bűn a szeretet, vagy azt hogy elfogasz másokat akikkel nem is feltétlen értesz egyet és boldogságban élnél velük?
2022. ápr. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!