Vallásos emberek! Titeket is megnyugvással tölt el a vallás és Isten atyai szeretete?
Én sokáig tévúton jártam. De rájöttem, nem tudok Krisztus nélkül élni. Jézus útján kell járnom, mert számomra ez az egyedüli helyes út. Isten szeretete végtelen, de nem szabad hibáznom többet. Választanom kell, hogy Isten, vagy a Sátán útját választom. Nincs átmenet a 2 között, vagy ez, vagy az.
Tehetek én bármit, ha Isten nem adja rá az áldását, akkor tévúton járok. Jézus maga a szeretet. Isten annyira szeret minket, hogy egyszülött Fiát küldte értünk, aki a kereszten ontotta a vérét azért, hogy eltörölje a bűneinket és örök életünk legyen. Ha a halál völgyében járok, Istenben mindig vígaszt találok. Csak Őrá számíthatok, másra nem.
Kész vagyok áldozatot hozni érte, nem akarok csalódást okozni neki. Ha az életem nem Krisztusnak tetsző, akkor vesszen az életem. Jézus az igazság és az élet, aki hisz benne, ha meghal is, örökké él. Benne van bizodalmam és minden reménységem. Isten a megtört szíveket is megragasztja, a letört nádszálat sem hagyja magára. Nekem ez a bizonyságtételem. 🙂
Isten minden rezdülésemet látja. Őszámára én nyitott könyv vagyok, olyan vagyok, mint a tükör. Jobban ismer engem, mint én saját magamat.
Ismeri a vágyaimat, érzéseimet. Szeretnék az örök életre jutni az Ő Királyságában. Ha Isten nem talál méltónak engem, hogy a Mennybe jussak, azt is elfogadom és akkor viselem az Ítéletet és annak következményeit.
4: Direkt azért írtam a Vallás kategóriába és nem a Valláskritika topikba, mert azt vélelmeztem, hogy a Vallás topikban talán több vallásos ember van. A legkomolyabban gondolom ezeket a sorokat.
Ha Jézus a gyehennába rúgna le engem, akkor azt is megérdemlem, hiszen ő élet és halál ura, én pedig csak egy porszem vagyok hozzá képest. Nekem ez a hitvallásom.
Csodálatos volt olvasni a TANÚSÁGTÉTELED és a HITVALLÁSOD! Azt leszámítva, hogy nem, mert senkit nem érdekel.
Elmantráztad az összes klisét amit egy keresztény elmondhat és most úgy érzed, hogy BIZONYSÁGOT tettél? Fenét, inkább megbotránkozást okoztál.
A "Gyakori Kerdesek" egy olyan felulet, ahol kerdeseket lehet feltenni - igazi kerdeseket, nem alkerdest ahhoz, hogy a sajat velemenyedet elmondd, ventillalj vagy bizonysagot tegyel. Ehhez mas forumot keress.
Valoszinuleg torolni is fogjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!