Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek! Titeket is...

Vallásos emberek! Titeket is megnyugvással tölt el a vallás és Isten atyai szeretete?

Figyelt kérdés

Én sokáig tévúton jártam. De rájöttem, nem tudok Krisztus nélkül élni. Jézus útján kell járnom, mert számomra ez az egyedüli helyes út. Isten szeretete végtelen, de nem szabad hibáznom többet. Választanom kell, hogy Isten, vagy a Sátán útját választom. Nincs átmenet a 2 között, vagy ez, vagy az.

Tehetek én bármit, ha Isten nem adja rá az áldását, akkor tévúton járok. Jézus maga a szeretet. Isten annyira szeret minket, hogy egyszülött Fiát küldte értünk, aki a kereszten ontotta a vérét azért, hogy eltörölje a bűneinket és örök életünk legyen. Ha a halál völgyében járok, Istenben mindig vígaszt találok. Csak Őrá számíthatok, másra nem.

Kész vagyok áldozatot hozni érte, nem akarok csalódást okozni neki. Ha az életem nem Krisztusnak tetsző, akkor vesszen az életem. Jézus az igazság és az élet, aki hisz benne, ha meghal is, örökké él. Benne van bizodalmam és minden reménységem. Isten a megtört szíveket is megragasztja, a letört nádszálat sem hagyja magára. Nekem ez a bizonyságtételem. 🙂

2022. márc. 10. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Máté 10:32 Valaki azért vallást tesz én rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt;

Olyan nincs, hogy nem vagy elég jó. Ha Jézust befogadod a szívedben,ne legyen kétséged. Ahogy te magad írtad, annyira szeret bennünket, hogy a fiát adta értünk. Kell ennél több?

Ján 1:12 Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, akik az ő nevében hisznek;

Apcs 16:31 Azok pedig mondának: Higgy az Úr Jézus Krisztusban, és üdvözülsz...

Így van, nincs Isten - sátán kft 😉

Jel 3:15 - 16 Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.

Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.

Gal 1:10 Mert most embereknek engedek-e, avagy az Istennek? Vagy embereknek igyekezem-e tetszeni? Bizonyára, ha még embereknek igyekezném tetszeni, Krisztus szolgája nem volnék.

2022. márc. 12. 19:35
 12/12 anonim válasza:
Elvileg nem szeret és bűnösnek tart mert fiúként egy fiú párt szeretnék. A jóságos Isten ugyebár.
2022. márc. 15. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!