Minek örülnél, ha mi történne veled halálod után?
Én egy új életet szeretnék, emberként vagy hasonló, bolygólyát domináló intelligens életformaként.
A szeretteim el nem szeretnék találkozni majd, max néhánnyal, mert meghaltak, elvesztettem őket, a földi életem hátralévő részében nélkülük fejlődtem, borzalmas lenne szerintem látni őket újra és tudni, hogy kb végignéztek engem (vagy letojtak magasról, de ugyanúgy ott kell tengenem-lengenem velük)
Ami még zavar, hogy nem minden szerettemet szerettem, nem értenek meg, egyikük konkrétan folyamatosan bántott engem, anyámat, apámat, tesómat, nagyszüleimet, na, ha meghalok és meglátom, öreg, remegő, visszeres kezeimmel amilyen erősen csak tudom megütöm és szólok Istennek, hogy vigye el máshova, mert én nem fogok vele egy Mennyországban ücsörögni.
Viszont egy csomó kritéria van, ami "kizár a Mennyből"
Ha valaki "csak" verbálisan erőszakos, rosszindulatú, ha felpofozza anyja, visszaüt és véresre karmolja, de egyébként nem verekszik és alapvetően olyan, hogy a családot bomlasztja, de face to face mindenkivel, aki nem rokon kedves. Káros szokásoktól mentes, monogám, konzervatív, szorgalmas, az milyen kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!