Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények szerint miért...

A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi értelme. Azt mondják szeress mindenkit. De ha egy azonos nemű személybe szeretsz bele az bűn? Ezt az érzelmet nem is tudod irányítani. És elvileg Isten teremtett minket, szóval ő létrehoz egy érzelmet amit nem is tudsz irányítani, aztán bűnként kezeli? Ez a jóságos Isten?

2022. márc. 14. 18:17
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/248 anonim ***** válasza:
0%
160 igen régen a Kádár rendszerben is elbujtatták a tolószékest valami sikátorba, hogy ne lássa senki. Nem járkáltak ám akkor így buszra fel és le, mint mostanában. Régen szégyelték. Tanárral sem találkoztam tolószékessel. talán a portás az volt, de kaptak akkor egészségeset.
2022. márc. 20. 16:26
 162/248 anonim ***** válasza:
88%

Legalább jól látszik, hogy mennyire embergyűlölők vagytok.

2022. márc. 20. 16:29
 163/248 anonim ***** válasza:
0%
Ép testben ép lélek.
2022. márc. 20. 16:35
 164/248 anonim ***** válasza:
84%
161: 2 pipás, akkor te nem csak a melegeket utálod, hanem a tolószékeseket is. Szégyelld el magad és bújj el!
2022. márc. 20. 17:02
 165/248 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tudom ti voltatok-e gyerekek. Emlékszem, ha láttunk tűzoltót, mentőst, akkor azok akartunk lenni. Ha a gyerek transzneműt lát, akkor félő, hogy az lesz a minta."

Voltam gyerek. (hiszed vagy sem)

Láttam rendőrt, tűzoltót, mentőst, gyári munkást, irodai munkást és sok mást. Egyik sem akartam lenni.

Egyébként érdekes hogy pont azokat a szakmákat hozod fel amiknek a feladata az élet védelme és segítése. Nem is azt írtad hogy gyerekként láttad a gyárban a dolgozókat a szalag mellett és olyan akartál lenni mint ők.

Egyébként ha gyereknek meg is tetszik a transzszexuális akkor is nagyjából annyit fog neki jelenteni mint egy farsang. Nem azt fogja ebből megtanulni hogy majd másik nemű akar lenni. Azonban sokkal lazábban, nyitottabban fog ezekhez hozzá állni.

Ha az utcán véletlen össze fut majd este egy transzszexuálissal akkor nem akarja majd kigúnyolni és megverni.

2022. márc. 20. 17:23
 166/248 anonim ***** válasza:
91%

"Ép testben ép lélek."

Láttam nem egy olyan embert akiknek hiányzok valamelyik végtagjuk és jobban elboldogultak mint az akinek minden végtagja meg van.

Az ép léleknek semmi köze az ép testhez. Nem tudom neked milyen tested van de a lelked az egyáltalán nem ép.

2022. márc. 20. 17:24
 167/248 anonim ***** válasza:
0%
166-os akkor most már kritizáljuk az igaz mondásokat is? Akkor mit hisztek el, ha már ezt sem? Megtagadjátok őseiteket, amiket bölcselkedéssel kigondoltak?
2022. márc. 20. 18:22
 168/248 anonim ***** válasza:
100%

"akkor most már kritizáljuk az igaz mondásokat is?"

Ha nem igazak akkor vagy ha kiforgatod őket akkor igen.

" Akkor mit hisztek el, ha már ezt sem?"

Igazságot.

"Megtagadjátok őseiteket, amiket bölcselkedéssel kigondoltak?"

Mindegy hogy ki gondolta ki. A tévedés tévedés marad bárki is mondja.

2022. márc. 20. 18:41
 169/248 anonim ***** válasza:
28%

Ahol az Úrnak lelke ott a szabadság!

Legyen áldás, aki keresi a megoldást, az Igazságot!

[link]

2022. márc. 20. 19:50
 170/248 anonim ***** válasza:
100%

"Emlékszem, ha láttunk tűzoltót, mentőst, akkor azok akartunk lenni. Ha a gyerek transzneműt lát, akkor félő, hogy az lesz a minta"

es melyik lettel?

tuzolto vagy mentos?

2022. márc. 20. 21:45
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!