A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?
192
Szúrd ki szemed, vágd le nyelved és a kezed.
Kezdésnek. Hogy ne kövess el több bűnt.
@ "Hol van ilyen? Hogy "sokszor a szülők tudta vagy beleegyezése nélkül"?"
Ilyenről Magyországon is beszélnek. S az bizonyos, hogy nyugaton szabadabban és erősebben nyomulnak.
@ "sehol nincs ilyen. Ezt csak ők így állítják mint sok minden mást de amúgy nincs mögötte semmi."
Ilyet csak az mondhat hitelesen, aki mindenhol ott van. Az biztos, hogy az LMBTQ propaganda erősödik, s mindent kezd átjárni.
@ "És ha ez így is lenne akkor sincs értelme hogy a melegeket ítéljék el. Azokat kellene a logikájuk alapján akik ezt a gyerekek közt népszerűsíti de azok lehetnek heterók is."
Nagyon nagyot mondtál. Én mindenesetre nem helyeslem az LMBTQ propaganda túlzott nyomulását, akárki tartja. S minden rokonszenvem azoké, akik érintetten sem vesznek részt a nyomulásban.
@ "Szóval így se úgy se kellene nekik a melegeket utálniuk. Ebből is látszik hogy csak azért teszik mert nekik nem szimpatikus az hogy két azonos nemű boldog együtt."
Én ugyan már sokszor elmondtam, de úgy látszik teljesen hiába, hogy én egyáltalán nem utálok senkit sem azért, mert LMBTQ hajlamú. Ha valaki nem érzi magát betegnek, hát akkor nem érzi magát, elfogadom, ha kiélését nem tartja bűnnek én azt is elfogadom, de úgy gondolom nekem is meg van a jogom arra, hogy én ezt személy szerint betegesnek és kiélését bűnnek tartsam. Milyen szólás és vallásszabadság az ahol ez tilos.
196
Így is már pokolra jutsz. Mi történhet veled rosszabb. Miért nem vágod le végre a végtagjaid és a nyelved? Miért nem szúrod ki a szemed?
Szp72
"Én ugyan már sokszor elmondtam, de úgy látszik teljesen hiába, hogy én egyáltalán nem utálok senkit sem azért, mert LMBTQ hajlamú. Ha valaki nem érzi magát betegnek, hát akkor nem érzi magát, elfogadom, ha kiélését nem tartja bűnnek én azt is elfogadom, de úgy gondolom nekem is meg van a jogom arra, hogy én ezt személy szerint betegesnek és kiélését bűnnek tartsam. Milyen szólás és vallásszabadság az ahol ez tilos."
A probléma ott van hogy azzal hogy itt terjeszted és akár élőben is nem tudom. Azzal ahogyan viselkedsz mások előtt (gondolom ott sem titkolod) azt eltanulhatják tőled és támogathatod ezzel a gyűlöletet és kirekesztést.
Lehet hogy te meg állsz ott hogy csinálja. De a hozzá állásoddal adod olyanok alá a lovat akik ezen túl mennek és közben szembe mész azokkal akik a kiközösítés és zaklatások ellen küzdenének.
Az LMBTQ nem biztos hogy mindig jó módszert alkalmaz. Nem tudok mindenről amit tesznek. Azonban a folyamatos elutasítás a csak tovább növeli mind két oldal ellenállását.
Lehet hogy te nem utálkozol. De te is közöttük állsz (képletesen).
Ameddig pedig az az oldal meglesz és nem értik meg a gyerekek hogy a másság nem rossz addig maradnak az ebből adódó kiközösítések, zaklatások, depresszió, öngyilkosság stb.
Lehet hogy nem utálod de ha megnézed az itteni válaszokat lényegében itt te vagy az ellenzők egyik legnagyobb szó szólója. Lehet hogy nem utálod de mégis az utálkozók részévé váltál. Ezáltal pedig a gyerekek zaklatásának, öngyilkosságba kergetésének a támogatójával. Még ha nem is szándékosan.
194, LMBT propaganda és LMBT lobbi nem létezik, ezt csak azok találták ki, akik annyira rettegnek a melegségtől, hogy ehhez hasonló tévképzeteket generál az agyuk, hogy legyen mire kivetíteniük az irracionális félelmeiket.
SENKI nem akarja, hogy bárki meleggé váljon bármilyen propaganda vagy ismeretterjesztés hatására. Még ha akarná is valaki, akkor se lenne lehetséges, mert a melegség egész egyszerűen nem így működik, hogy meghallod, megtetszik és onnantól kezdve meleg leszel. Ha már szó volt korábban az autizmusról, autista se lesz senki attól, hogy hall egy ismeretterjesztő előadást az autizmusról és megtetszik neki, ez egy veleszületett állapot, amit nem lehet befolyásolni. Az LMBT érzékenyítő előadások nem arról szólnak, hogy ha nem vagy meleg, akkor legyél az, mert az olyan marha jó buli. Arról szólnak, hogy létezik olyan, hogy melegség, és ha esetleg te magad is meleg vagy, akkor tudd, hogy nem vagy rossz ember és nem vagy egyedül. Egyszer láttam egy nagyon jó és lényegre törő szöveget erről, valami olyasmi volt, hogy "nem azt akarjuk, hogy a heteró gyerekeitek melegek legyenek, hanem azt, hogy a meleg gyerekeitek boldogok legyenek".
@ "A torveny kimondja, hogy az orakon resztvenni NEM kotelezo, es a szulo a gyermeket kb. 16 eves koraig kiveheti ennek a tantargynak az oktatasabol."
Ha valóban így van, s tényleg mindenhol így van akkor nem szóltam. De őszintén szólva nehezen hiszem, hogy például ennek a hírnek semmi alapja sincs:
@ "Na MOST irja le a 177-es, hogy mi a problemaja a "Nyugattal"."
Ha nincs kötelező érzékenyítés akkor semmi. Persze lehetséges, hogy nyugaton már mindenki kellően annyira érzékenyítve van, hogy azt sem zavarja őket ha kötelező. Én személy szerint ezt Magyarországon nem kívánom. Nem akarok homoszexuális meséket a tévében, nem akarom, hogy a csapból is ez folyjon, s nem akarom hogy kretén öltözetű transzvesztiták táncikáljanak az óvodások előtt. Persze akik ezt akarják azoknak nem tilthatom meg, s ha többség tényleg ezt akarja, akkor kénytelen vagyok eltűrni és alkalmazkodni, de hát ugye éppen azért megy a küzdelem, hogy melyik vélemény kerül többségbe, s melyik vélemény kényszerül az alkalmazkodáshoz.
@ "Amikor New York-ban meset olvas egy transzvesztita annak a gyereknek, akinek a szuloje szerint erre szuksege van, az egy szolgaltatas. Aki akarja, igenybe veszi."
Én mindenesetre hiszek a híradásoknak, hogy nem csak New Yorkban, hanem szinte mindenhol, nemcsak a könyvtárakban, hanem iskolákban és óvodákban is megy az érzékenyítés, s arról se vagyok meggyőződve, hogy mindig és mindenhol megkérdezik a szülőket. De mint mondtam lehetséges, hogy nyugaton már annyira átjárta ez a társadalmat, hogy akit esetleg valamennyire ez zavar, az sem mer már különösképpen összekülönbözni a többségi vagy többséginek vélt véleménnyel és az árral szembeúszni.
@ "184, én már annak is örülök, ha csak lepontozzák, mert az is azt jelenti, hogy elolvasták, és hátha majd egyszer valamikor elgondolkodnak rajta :)"
Azt látom, hogy nektek ez gyerekes élvezetet jelent, én direkt azért nem pontozok, hogy el ne rontsam a játékotokat. Látjátok bennem van jóindulatú együttérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!