A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?
"Nem, ezt rosszul tudod. Az volt a parancsa, hogy népesítsék be a földet, ami már nagyon nagyon régen megtörtént. Jelenleg inkább túlnépesedés fenyeget minket."
Az ha valakinek a gyereke homoszexuális az tökéletes arra hogy visszább fogják a népesség szaporodását.
Tehát akkor Isten céljait szolgálja az hogy vannak homoszexuálisok.
231.
Akkor élj önmegtartóztatásban egész életedben.
"Akkor élj önmegtartóztatásban egész életedben."
Aszexuális vagyok, nem érzek senki iránt szexuális vonzalmat. Párkapcsolatban élek egy velem azonos nemű szintén aszexuális személlyel, aktív szexuális életet nem élünk, mivel nem érzünk rá semmiféle szükséget. Viszont szerelmesek vagyunk egymásba és együtt tervezzük leélni az életünket. Az én esetemben mit jelent az önmegtartóztatás? Fosszam meg magam attól, hogy azzal az emberrel élhessek együtt, akivel szeretjük egymást?
Az önmegtartóztatás szexuális dolgokra vonatkozik, ha ilyen nincs, akkor lényegében testvéri közösségben éltek. Miért kéne ettől megfosztani magatokat?
Bár a pökhendi fricskát nem én írtam, hanem egy másik 4 pipás.
"Az önmegtartóztatás szexuális dolgokra vonatkozik, ha ilyen nincs, akkor lényegében testvéri közösségben éltek."
Nem testvéri közösségben élünk, hanem egy szerelmes pár vagyunk. Gyereket nevelünk közösen.
"néha egy-egy puszit is adnak egymásnak"
Ez egyébként barátok között is szokott lenni.
238. A válasz az hogy sokan undorodnak tőle. Sokkal jobb azt mondani hogy a biblia tiltja, Istennek nem tetszik, stb. Mint azt hogy neki nem tetszik.
Igen, továbbra is az a bűn, ha szexuális aktus van köztük. De ez szerintem már nagyon sokszor le lett írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!