A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?
164
"akkor te nem csak a melegeket utálod, hanem a tolószékeseket is. Szégyelld el magad és bújj el!"
Nogyulolo is. Az a tanarno, aki miniszoknyaban van, az nem "komoly".
159
"Visszatérve a youtube videóra: miért kell egy degenerált embernek (transzvesztita) gyerekeket oktatnia?"
errol szol a video, nezd meg (nem oktat, meset olvas)
"Az autistákat sem küldjük oktatni gyerekeket könyvtárba?"
honnan tudod? az autistak is tudnak meset olvasni, autista konyvtarosok is vannak
"Nem tudom ti voltatok-e gyerekek."
zsenialis...
"Visszatérve a youtube videóra: miért kell egy degenerált embernek (transzvesztita) gyerekeket oktatnia? Az autistákat sem küldjük oktatni gyerekeket könyvtárba?"
Lehet, hogy meglep, de autisták is szoktak érzékenyítő előadásokat tartani az autizmusról. És tök jó lenne, ha gyerekeknek is egyre többen tartanának. Rengeteg autista gyereket kiközösítenek az iskolában a társai, és sokan az autistát mint szitokszót használják. Az ilyen helyzetekben hatalmas segítség lehet az, ha a gyerekeknek már egész kicsi korukban megtanítjuk, hogy sokféle ember létezik, és nem szabad bántani azt, aki másmilyen. Sokkal kevesebb olyan felnőtt lenne, mint te, akik lenéznek és degeneráltnak neveznek másokat.
"Normális emberek már nem élnek a Földön. Pl. komoly tanárnő, aki nem mini szoknyában van vagy kedves férfi, aki nem homi, hanem tényleg normális. Na a gyerekeknek ilyeneket kellene látniuk. Mert ugye a gyerek annyira befolyásolható, hogy olyan akar lenni, mint amit lát."
A normális relatív, és nagyon sokféle normális létezik. A gyerekeknek pedig olyan embereket kellene látniuk, akik szeretik és elfogadják egymást. Sokkal jobb lenne úgy a világ, ha mindenki úgy nőne fel, hogy csupa ilyen példa lenne előtte, nem pedig egymás fölött ítélkező felnőttek. Sajnos ezeket tényleg eltanulják a gyerekek.
"Nem tudom ti voltatok-e gyerekek. Emlékszem, ha láttunk tűzoltót, mentőst, akkor azok akartunk lenni. Ha a gyerek transzneműt lát, akkor félő, hogy az lesz a minta."
Én gyerekkoromban nem ismertem egyetlen LMBT+ személyt se, csupa heteroszexuális és cisznemű személyt láttam magam körül mindenhol, otthon is, az iskolában és mindenhol máshol is. És igen, teljesen igazad van, tényleg én is olyan akartam lenni, mint ők. Csak épp bármennyire is akartam, nem lettem az, mert éreztem, hogy ez nem én vagyok, én így nem vagyok boldog. Ez fordítva is pont ugyanígy működik, ha egy cisznemű gyerek lát maga körül transzneműeket, attól nem lesz transznemű, mivel ő ciszneműnek született, és nem érezné úgy jól magát, ha transzneműként kéne élnie.
Egy érdekes és szép válasz érkezett az egyik kérdésre (8. ma 12:51):
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
@ "Latni lattal, de nem ertetted (bocs)."
Lehetséges. Mindenesetre annyi mindenképpen látható, hogy transzvesztiták a szivárványos jelkép égisze alatt egészen kis gyerekekkel foglalkoznak.
@ "Ez az illeto nem transzszexualis"
A videóban mindenesetre nem egy személy szerepel. Annyit azért én is tudok angolul, hogy a címben szereplő "Drag Queens" kifejezés többesszámban áll. A gender szótár szerint: "Sok drag queen meleg vagy transznemű, de ez nem mindegyikükre igaz." Tehát bizonyos, hogy sok olyan is vannak köztük.
@ "es nem tancikal"
Ez lényegtelen, de nyugodt lehetsz, hogy olyan is van aki táncikál.
@ "Ez egy New York-i konyvtar,"
A címben szereplő "Libraries" szintén többesszámban áll, ez ugyanis egy kitrejedt hálózat.
@ "ahol egy oras meseolvasasra az viszi el a gyerekét, aki akarja"
A linkelt cikkből az is kiderül, hogy kérésre iskolákba is mennek.
@ "miert csinaljak (segitek: nem azert, hogy a gyerekek transzvesztitakka valjanak"
Persze hogy nem, ők csak érzékenyítenek. Meséket olvasnak, ahol a szegény legény elnyeri a királyfi kezét, vagy a mindenki által kicsúfolt transznemű kismackó végül megtalálja a boldogságát. Egyre több a homoszexuális meseköny és mesefilm.
@ "Ilyesmire nem az atlagszulo viszi a gyerekét,"
Ezt elhiszem, de mennek iskolákba is, sokszor a szülők tudta vagy beleegyezése nélkül.
@ "Ugyanezt csinaljak a katolikus egyhazzal is, ott is minden pap pedofil ugye? Mit szolnal, ha elovenne valaki, hogy oda elengeded a gyerekedet?"
Nem igazán értem az analógiát. Ha valaki LMBTQ érzékenyítésre viszi a gyerekét, hát vigye. De ne legyen kötelező.
"mennek iskolákba is, sokszor a szülők tudta vagy beleegyezése nélkül"
Hol van ilyen? Hogy "sokszor a szülők tudta vagy beleegyezése nélkül"?
Kérdezo, ezek rémhírkeltések.
En Angliában élek. Letezik "szex es kapcsolatok" nevu tantargy, ahol az intim testreszek helyes nevetol kezdve megtanuljak a torvenyt, hogy hany eves kortol hazasodhat valaki szuloi beleegyezes nelkul, megemlitik a homoszexualitast, es azt is, hogy gyerekeket csaladban nevelni ertek.
A torveny kimondja, hogy az orakon resztvenni NEM kotelezo, es a szulo a gyermeket kb. 16 eves koraig kiveheti ennek a tantargynak az oktatasabol.
Az iskolakotelezettseg 16 eves korig tart, ekkor van vege a korzeti kozepiskolaknak es az alap erettsegi vizsgaknak. Ha a gyerek meg 2 evig tovabbtanul, akkor szuloi beleegyezes nelkul is donthet ugy, hogy JAR ezekre az orakra.
Az iskolak a tantervet rugalmasan kezelhetik, es az egyhazi iskolak a hituknek megfeleloen modosithatnak rajta.
Na MOST irja le a 177-es, hogy mi a problemaja a "Nyugattal".
Ahhoz is engedelyt kell az iskolanak kerni a szulotol, ha a gyereket el akarjak vinni karacsonykor anglikan gyerekistentiszteletre. Nemhogy transzszexualis tancikalasra. Ezek mindenre vonatkoznak. Festomuvesz sem mehet be egy orat tartani a festesrol, a konyvesboltba nem mehetnek el a gyerekekkel a szulo elozetes megkerdezese nelkul.
Amikor New York-ban meset olvas egy transzvesztita annak a gyereknek, akinek a szuloje szerint erre szuksege van, az egy szolgaltatas. Aki akarja, igenybe veszi. Nem kell szivrohamot kapni, csak mert egy klikkvadasz mediafelulet kiszinezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!