A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?
@ "Ezt honnan szedted?"
Mi csodát? Hogy a plasztikai műtétre felnőttek járnak? Én legalábbis így tudtam.
"egy nem kívánatos állapot, "
Kinek?
Annak aki undorítónak találja?
"De azért nyilvánvalóan valami még sincs rendben, úgy mondják, hogy elmebeteg."
Azt fétishnek hívják.
"Ők azt akarják, hogy egyáltalán ne létezzen homoszexualitás, rá akarják erőltetni mindenkire a heteroszexualitást"
Pontosan. Mi olyan világban akarunk élni, mint a Mennyország, ott nincs semmi féle szexualitás. Ez a jó világ. A szexualitás vezet a bűnös dolgokhoz. A szexualitás generálja megcsalást, a válást, a más nők próbálgatását...
"Mi olyan világban akarunk élni, mint a Mennyország, ott nincs semmi féle szexualitás."
Te nagyon vak vagy.
Egyébként az hogy nem válalja fel valaki az nem jelenti hogy nincs. De azt igen hogy neki nem jó.
"A szexualitás vezet a bűnös dolgokhoz."
Rosszat akarsz másoknak. Mit érdekel téged hogy mi bűnös és mi nem? Vagy miért szelektíven?
"Mit érdekel téged hogy mi bűnös és mi nem?"
Azért, mert ha tönkre vágjátok a bűnökkel ezt a világot, én is benne élek és a "pisiteket" kell szagolnom.
"A szexualitás vezet a bűnös dolgokhoz."
A Biblia szerint Isten parancsa, hogy az emberek szaporodjanak. Szaporodni elsősorban szexeléssel lehet, legalábbis itt a nagy keresztény válaszolók azzal indokolták meg a homofóbiájukat, hogy aki azonos nemű kapcsolatban él, az szerintük nem tud szaporodni. Most akkor hogy is van ez? Összevissza beszéltek, ellent mondotok saját magatoknak. Vegyétek már észre, hogy mekkora baromságok és ellentmondások vannak a vallásotokban, és mennyire káros az egész! Ezt úgy mondom, hogy én magam is hiszek valamiféle istenség létezésében.
"A Biblia szerint Isten parancsa, hogy az emberek szaporodjanak."
Nem, ezt rosszul tudod. Az volt a parancsa, hogy népesítsék be a földet, ami már nagyon nagyon régen megtörtént. Jelenleg inkább túlnépesedés fenyeget minket.
"Nem, ezt rosszul tudod. Az volt a parancsa, hogy népesítsék be a földet, ami már nagyon nagyon régen megtörtént. Jelenleg inkább túlnépesedés fenyeget minket."
Akkor meg miért baj az, hogy vannak olyan párok, akik nem tudnak vagy nem akarnak szaporodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!