Mi a véleményetek a homoszexualitásról?
Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.
Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?
Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.

"Gusztustalan dolog"
szerinted
"perverzitás a homoszexualitás"
ez teljesen szubjektív
"és még a Biblia is elítéli."
kit érdekel?
"Persze nem érted, mert te olyan perverz vagy, hogy élvezed a gusztustalan dolgot (ánusz turkálása)"
meglepő módon nem jön be nekem az anál. hetero nő vagyok amúgy
"másrészt a Biblia nem érdekel"
akkor miért próbálsz még mindig a bibliával érvelni?
"De az emberek többségének vagy a gusztustalansága miatt nem jön be a homoszexualitás"
ez nem bejön-nem jön be kérése. ha nem vagy meleg, akkor persze hogy "nem fog bejönni" a melegség. ugyanúgy ahogy egy meleg embernek "nem jön be" a heteróság.
"Ezt el kell fogadnod! Nem mindenki olyan, mint te!"
ezt én is mondhatnám neked

Kérdező !
Tégy ahogyan akarsz, de az életednek semmiképpen se vess véget !
Nem értem mit vàrtàl tőlünk.
A Koràn nem fog 40 oldalon keresztül foglalkozni minden kérdéssel.
Ha szeretnéd tudni például a gyilkosság bűnét sem fejti ki részletesebben. De a lopàst sem.
Én nem tudlak megerősíteni abban, hogy a helyes úton jàrsz.
Làtom hogy intelligens ember vagy, a legjobbakat kívánom neked. Allah vezessen téged az egyenes útra.
Abdullah

#55: Nem tudod felfogni, hogy természetes hogy vallàsos emberekként a szent könyveinkre hivatkozunk ?
Abdullah

#56 te meg nem tudod felfogni, hogy ezzel nem fogod meggyőzni azokat akik nem a te könyved szerint élnek?
Ottokár

#58: Akkor miért vallàsos embereket kérdeztek ? :D
Rossz ajtón kopogtattok. Itt szent könyvekre, teológiai megàllapítàsokra szàmíthattok.
Abdullah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!