Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a homoszexua...

Mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.

Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?

Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.

2021. jún. 4. 18:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 A kérdező kommentje:

A cikkben azt is leírja, hogy az amerikai bölény esetében az indiánok megfigyelték a vadonban a hímek teljes anális közösülését és ezt kötik is valami babonához. Sajnos nem értem teljesen, hogy mihez, nem tökéletes az angolom.

„Courtship, mounting, and full anal penetration between bulls has been noted to occur among American bison. The Mandan nation Okipa festival concludes with a ceremonial enactment of this behavior, to "ensure the return of the buffalo in the coming season".[67] Also, mounting of one female by another (known as "bulling") is extremely common among cattle.”

Ahogy írtam a juhoknál pedig nem ritka (kb. 10℅) a kizárólagosan homoszexuális kosok aránya. Amúgy ők is részt vesznek anális közösülésben.

A homoszexuális vágyak kiélése pedig, ahogy az embernél sem, az állatoknál sem csupán anális közösülésben mutatkozik meg. A zsíráfok összefonják a nyakukat, az elefántok úgymond „csókolóznak”, a hattyúk együtt nevelnek fiókát és együtt is élnek, ahogy a vadkacsák is stb.

2021. jún. 11. 20:09
 122/124 anonim válasza:
0%
kövezzetek meg de én elítélem őket mert rengeteg divat...i van már és megértem a kormány döntését mert egyáltalán nem divatos a b...ság, a népség fele divatból csinálja és ez nem egészséges, valamint befolyásolja a következő generáció nemi identitását
2021. jún. 24. 10:01
 123/124 anonim ***** válasza:
65%
az ultramagas magassarkú is egészségtelen, tilccsuk be azt is?
2021. jún. 24. 10:08
 124/124 anonim válasza:
0%
123, ahogy gondolod, csak leírtam a véleményem
2021. jún. 24. 10:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!