Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a homoszexua...

Mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.

Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?

Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.

2021. jún. 4. 18:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
0%

Már hogyne volna érv. Akárhogy is megmosod, a végbél az sz*ros.

Egy prostituált leírta, neten olvastam, hogy anál parti előtt előző nap nem esznek, plusz bélmosást végeztetnek.

Ez nekem túl körülményesnek tűnik, és még így is gusztustalan. Aki pedig egy jó nagy adag bableves után megy anál szexre, annak külön gratulálok!

Ráadásul férfi férfival, az még extra bónusz.

Nekem ez bolondságnak tűnik, de nem vagyunk egyformák.

2021. jún. 8. 22:06
 112/124 anonim ***** válasza:
91%

"Ez nekem túl körülményesnek tűnik, és még így is gusztustalan"

ezt senki se csinálja otthon a 4 fal között a párjával. a gusztustalanság még mindig szubjektív

2021. jún. 8. 22:34
 113/124 A kérdező kommentje:

Amennyire tudom (ahogy írtam, még nem élek szexuális életet) a beöntést, azt szinte mindig szokták szex előtt és fontos az egészséges, rostban gazdag táplálkozás is.

Elég tisztára ki lehet takarítani és ott van még a gumi is, úgyhogy szerintem higiénikus. Az, hogy mi gusztustalan az szubiektív és főként a neveltetéstől függ. Ahogy már írtam valószínűleg neked undorító a rovarok és a rágcsálók evése, de van, ahol ez a normális, mert ott úgy tanítják a szülők, itt pedig így.

2021. jún. 9. 13:42
 114/124 anonim ***** válasza:
100%
A 105-ös válaszodban azt írtad hogy egyformán fordul elő az állatoknál is a dolog. Ezt kifejtenéd? Mi számít homoszexualitásnak az állatoknál?
2021. jún. 11. 15:52
 115/124 A kérdező kommentje:

„Homosexual behavior in animals is sexual or mating behavior among non-human species that is interpreted as homosexual or bisexual. This may include same-sex sexual activity, courtship, affection, pair bonding, and parenting among same-sex animal pairs.[1][2][3] Various forms of this are found in every major geographic region and every major animal group. The sexual behavior of non-human animals takes many different forms, even within the same species, though homosexual behavior is best known from social species. ”

Ez nagyjából ezt jelenti: „Homoszexuális viselkedés az állatoknál az a szexuális, vagy párzási viselkedés nem emberi állatoknál, amely homoszexualitásként, vagy biszexualitásként mutatkozik. Ez magába foglalhatja az azonos nemű szexuális tevékenységeket, udvarlást, vonzalmat, párként viselkedést és utód nevelést azonos nemű állat párok által. Különböző féleképo ezek megtalálhatóak minden jelentős földrajzi régióban és minden nagyobb evolúciós, állati csoportban. A nem emberi állatok szexualitása sok formát ölt, még ugyanazon fajnál is, viszont a homoszexualitás legjobban a szociális állatoktól ismerhető.”

„One species in which exclusive homosexual orientation occurs is the domesticated sheep (Ovis aries).[8][9] "About 10% of rams (males), refuse to mate with ewes (females) but do readily mate with other rams."[9]”

Ez pedig nagyjából ezt jelenti: „Az egyik faj, amelynél a kizárólagos homoszexuális orientáció előfordul a juh (Ovis aries). Nagyjából 10℅-a a kosoknak (hímek) visszautasítja a nöstényekkel való párzást, viszont szívesen megteszik ezt másik kosokkal.”

[link]

2021. jún. 11. 16:07
 116/124 A kérdező kommentje:
A megadott linkben rengeteg állatot említ névszerint is, nem csak a juhot. Többek közt a fekete hattyút, a vadkacsát, az amerikai bölényt (ennél kiemeli azt, hogy teljes anális behatolás is megtörténik, elég gyakran a hímek között, de ezt több más állatnál is megfigyelték már), a denevéreket, a szarvasmarhát, a kecskét, a kutyát, a macsakféléket, rovarokat, madarakat stb.
2021. jún. 11. 16:20
 117/124 anonim ***** válasza:
66%

Én emberként nem ítéllek el kérdező, azért mert homoszexuàlis pàrkapcsolatban szeretnél élni. Kissé sekélyesnek érzem, azokat az érveket is amelyek "ízléstelenn ek" nevezik ezt. Nem egyforma az ízlésünk.

Igazàból az Iszlàm roppant nagy hangsúlyt fektet a tisztasàgra. Magam például mindig mosakodom, mielőtt megérinteném a Korànt.

Részben ez lehet az egyik ok, amiért az anàlis közösülés mindenképpen haram.

De az igazsàg tovàbbra is az, hogy csak azt tudom, hogy Allah tiltja ezt, az okàt nem.

Viszont én biztosan nem, diszkriminàlnàlak azért mert meleg vagy, mindaddig amíg ezt diszkréten éled meg.

A Kegyelmes Allah fog ítélni felettünk az Utolsó Napon.

Abdullah

2021. jún. 11. 17:17
 118/124 anonim ***** válasza:
47%
Sze
2021. jún. 11. 19:25
 119/124 A kérdező kommentje:
Mi sze? :D
2021. jún. 11. 19:50
 120/124 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az állatoknál mutatott viselkedés abszolút nem tekinthető homoszexuális cselekedetnek. A szarvasmarha bika tartásnál hallottam már én is, hogy az egyik "megugorja" a másikat, de ezt a hormontúltengésnek lehet betudni, semmi másnak és kizárólag a házi tartású egyedeknél fordul elő, a vadonban nem. A nőstény kutyáknál már észrevettem hogy másik nőstény kutyára, vagy akár emberre is ráugrik és hím párzó mozdulatokat csinál, de ezt is nevetséges homoszexuális tevékenységnek nevezeni, ez csupán azt mutatja előre, hogy hamarosan vérezni fog és termékenységre alkalmas lesz (szintén hormonok túltengése). Azt is szoktam olvasni hogy egynemű pingvinek közösen felnevelnek egy kicsit. Ez miért lenne melegség? Egyik madár se fog behatolni a másik kloákájába a "partnere" meg nem fogja ezt élvezettel tűrni. Ez ugyanúgy elmondható az emlősöknél is. Én ebben az egész wikipédiai cikkben azt látom bele, hogy az állatokkal is próbálják normális dolognak beállítani a két egynemű közötti szexuális aktust, de hiába mert nem az. Ha két majom kurkássza egymást, vagy az oroszlán hozzádörgölődzik a másikhoz, attól még egyik se homoszexuális.
2021. jún. 11. 19:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!