Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a homoszexua...

Mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.

Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?

Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.

2021. jún. 4. 18:45
 71/124 anonim ***** válasza:
100%
a kérdező figyelmét felhívnám abdullah válaszára. ezért nem fogsz soha rendes választ kapni a kérdésedre. nem saját maguk jutottak erre az álláspontra, egy másodpercet se gondolkodtak el rajta, csak elolvasták a "szent" könyveikben, és kérdés nélkül elfogadták. más álláspontját meg nem tudják rendesen megmagyarázni, mert nem ők dolgozták ki, így a mögötte álló érveket se ismerik (ha vannak egyáltalán). csak ismételgeti tudják amit olvastak/tanítottak nekik.
2021. jún. 5. 23:44
 72/124 anonim ***** válasza:
78%

"A szülők többsége számára fontos, hogy gyermekük felnőve unokákkal ajándékozza meg a szüleit"

sok embernek meg fontos hogy ne legyen gyereke. ezzel érzelmileg zsarolni valakit kegyetlenség. csak azért ne szüljön senki hogy anyóspajtás boldog legyen, mert nagy eséllyel nem neki kell majd felnevelni.

"A homoszexuális gyermek ettől a természetes örömtől fosztja meg szüleit"

örökbefogadás, béranyaság? sok meleg pár nagyonis akar gyereket, de a "drága" kormányunknak persze keresztbe kellett tennie.

"természetellenes perverzitásával"

a perverzitásal való érvelés hibáját már elmagyaráztam, remélem nem kell megismételnem magamat. az meg hogy "természetellenes", nem mond sokat, mikor tudjuk hogy a homoszexualitás megtalálható az állatvilágban.

2021. jún. 5. 23:47
 73/124 anonim ***** válasza:
0%

#71: Mielőtt muszlim lettem sok olyan dolgot tettem, amit ma màr nem teszek. (Nem homoszexuális dolgokról van szó persze)

Mert hiszek Istenben és elfogadom az Ő törvényeit és tilalmait.

Abdullah

2021. jún. 5. 23:52
 74/124 anonim ***** válasza:
100%
#73 nem értem ez hogy kapcsolódik a 71es válaszolmhoz
2021. jún. 5. 23:55
 75/124 anonim ***** válasza:
0%

Ezért írtam, hogy a szülők többsége. Vannak kivételek, de a többség várja az unokákat idős korában.

Az örökbefogadás azért problematikus homoszexuális párok számára, mert a gyermeknek szüksége van a férfi és a női viselkedés mintákra is a zavartalan lelki fejlődéséhez a pszichológusok szerint. Hetero párok nehéz anyagi helyzetben előforul, hogy örökbeadják a gyermeküket (ezt nem helyeslem), nekik joguk van feljegyezni azt, hogy milyen párt szeretnének nevelőszülőkül a gyermekük számára. Ezt az örökbefogadást végző intézet intézi, igyekeznek a szülők kívánságait betartani. Az örökbeadó szülők túlnyomó többsége odaírja erre a kérdőívre, a kizáró okokhoz, hogy "homokosoknak neee!". Tehát nem a kormány tesz keresztbe, hanem a hetero szülők többsége ezt nem akarja, hogy szodomita nevelőszülei legyenek gyermeküknek.

2021. jún. 5. 23:56
 76/124 anonim ***** válasza:
0%

#74: Nagyon szomorú vagyok, hogy nem érted én nagyon sajnálom a kérdezőt, és együttérzek vele, de Isten szava fontosabb nekem.

Abdullah

2021. jún. 6. 00:00
 77/124 anonim ***** válasza:
100%

"de a többség várja az unokákat idős korában"

akkor várja csak. az nem jelenti azt hogy meg is kapja

"mert a gyermeknek szüksége van a férfi és a női viselkedés mintákra is a zavartalan lelki fejlődéséhez a pszichológusok szerint"

linkeld azokat a pszichológusokat és a tanulmányaikat

"Tehát nem a kormány tesz keresztbe"

de. nem nézel híreket?

"nekik joguk van feljegyezni azt, hogy milyen párt szeretnének nevelőszülőkül a gyermekük számára"

ezt nem tudom hogy tényleg így van-e, de azt tudom hogy a legnagyobb probléma az az, hogy rengeteg szülő (akiktől azért veszik el a gyereket mert nem tudnak rendes körülményeket biztosítani) egyszerűen nem mond le a gyerekéről, de visszavenni nem tudja, és ezt addig húzzák amíg a gyerek "kiöregszik" az ideális korból, és végül a rendszerből is. ilyen gyerekekből van a legtöbb a rendszerben, és maradnak is mert örökbefogadhatatlanok.

2021. jún. 6. 00:02
 78/124 anonim ***** válasza:
100%
#76 akkor mondjuk magyarázd meg és ne sajnálkozz?
2021. jún. 6. 00:03
 79/124 anonim ***** válasza:
0%

#78: Nem tudom megmagyarázni. Ha kell idemàsolok konkrét Koràn idézeteket ha lesz időm. Ha kell keresek hozzà hadíszokat.

De csak Isten tudja megmagyarázni a sajàt szavainak miértjét. Én csak egy ember vagyok.

Abdullah

2021. jún. 6. 00:13
 80/124 anonim ***** válasza:
100%
akkor inkább hagyd
2021. jún. 6. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!