Mi a véleményetek a homoszexualitásról?
Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.
Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?
Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.
Szervusz.
Először is ítélni, Istennek van joga. Az Én feladatom csak odáig szól, hogy elmondjam valakinek, hogy nem helyes amit tesz.
Egy keresztény életet élő ilyen kérdésben nem lehet semleges, mert akkor Isten törvényét kérdőjelezi meg, vagy írja felül, illetve még támogathatja is, holott tudja, Istennek nem tetszik.
Isten arra hívja fel a figyelmét a hűségeseinek, hogy a helytelenséggel kapcsolatban ugyan úgy érezzenek, mint Ő.
Egy keresztény, az emberi törvények némelyikét, és nem mindegyiket tekintve lehet semleges, Amikor az emberi törvények, vagy parancsok ellenkeznek Isten törvényével.
Ezért azok akik ilyen életet élnek, azoknak segítséget kell nyújtani, és nem beletaposni a Földbe.
Kedves Kérdező !
Muszlim vagyok. A Korán bűnnek nevezi a homoszexuális érintkezést. Mi mást tehetnék, mint elfogadom Isten szavát ?
Egyébként személyszerint sohasem foglalkoztam részletesen a kérdéssel az Iszlámon belül. Ezután sem szeretnék.
Abdullah
Szia, szerintem minden embernek joga van ahhoz, hogy úgy éljen, ahogy jól érzi magát a bőrében, amíg ezzel másoknak nem árt. De a szexualitás, akármilyen is legyen, mindenkinek a magánügye. Én kicsit sem vagyok kíváncsi mások magánügyeire, és sokan mások is így vannak vele.
Ezek az érzékenyítő marhaságok meg felvonulások ugyanolyanok mint a közszemérem sértés. Közösségben élünk, amiknek vannak normái. És ha valaki mégis meztelenkedni akar, arra van a nudista strand.
Nem azt mondom, hogy a homoszexuálisaknak rejtegetniük és elfojtaniuk kell önmagukat, de el kell tudniuk fogadni, hogy egyes dolgok zavarják a többi embert, ezért nem "csak azért is megmutatom mindenkinek, hogy mennyire más vagyok" parádékat kellene rendezniük, hanem ha együtt akarnak mulatni, akkor azt egy olyan helyen tegyék, ahol másokat nem zavarnak.
Komolyan, ha te meztelenül érzed jól magadat, nem az a módja, hogy a többi embert szekálod, mert nem kíváncsi a cuccos-muccosra, hanem fogod magad, és lemész a nudira.
Semmi baj nincs azzal, ha más vagy, de ha ezt mások orra alá dörgölöd, akkor megutálnak.
A Bibliának és Istennek a magánéletünkről is van véleménye.
A Biblia alapján az azonos neműhöz való vonzódás is bűn, tisztátalanság, és ennek a kiélése is bűn. Sőt: nem csak bűn, hanem még természetellenes is.
A társadalom alapja a család, hozzáteszem a természetes, Isten teremtette család: egy férfi és egy nő között. A biológiai szaporodás természetes úton csak ebben az Isten által megalkotott családban valósulhat meg.
Két férfi akárhogy dörzsölgeti egymáshoz a testrészeit, vagy dugja a másik fenekébe: abból nem lesz gyermekáldás!
+:
A másik ember végbelével való érintkezés egészségügyi, higiéniai problémákat is felvet, akár hetero akár homo pár esetében is. A személyes véleményem az, hogy jó ízlésű ember nem csinál ilyeneket, csak eltorzult, perverz emberek. Mondom ezt úgy, hogy tudom, hogy az emberek többsége már eltorzult sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!