Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Férfiak, szóltatok már nőnek...

Férfiak, szóltatok már nőnek munkahelyen, társaságban azért, mert kacérkodik? Öltözékkel vagy viselkedéssel. Ha nem szóltatok, utalást tettetek rá?

Figyelt kérdés

tegnap 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

Ha ilyen próbálna bármilyen férfi, azonnal zaklatásnak minöítenék és jogosan.

Az nem a te doglod eldönteni, hogy az adott nö öltözete vagy visekledése kacérság vagy te értékeled rosszul. (Ez utóbbi a valószínü)

tegnap 14:26
 2/4 Potyondi Gergely ***** válasza:
100%

A kacérkodás az helytelen, akár nő, akár férfi az illető.

A nőknek is joguk van megdorgálni a férfiakat, ha a férfi kacérkodik, tehát a kérdés így helyesebb:

Emberek, szóltatok már másoknak munkahelyen, társaságban azért mert kacérkodik? Öltözékkel vagy viselkedéssel. Ha nem szóltatok, utalást tettetek rá?

tegnap 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy definiálos a kacérkodást, ugyanis ez egyáltalán nem egyértelmü! Soknak más az is az, ha ránéz a másikra
tegnap 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan lesmárolt egy idősebb nő a munkahelyen, de olyan hirtelen, váratlanul, hogy egy pillanatig nem is fogtam fel.

Miután rájött, hogy nem voltam erre vevő aggódott, hogy úgy fogok tenni mit ahogy egy nő tett volna ég férfi kolléga csinál így. De mondtam neki, hogy megelégszem azzal, ha leakad rólam.

tegnap 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!