Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a homoszexua...

Mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi elítélendő nincs, abban, hogy például én valaki olyat szeretek, aki éppenséggel velem azonos nemű.

Nem értem, hogy miért ítélik el ezt ilyen sokan, hisz semmi rosszat nem teszünk. Régebben bármit megtettem volna csak azért, hogy megváltozzak és normális életem lehessen, teljesen össze voltam törve. Lelkileg még mindig a padlón vagyok. Ez pedig mind azok miatt van, akik szerint ezt meg kell vetni és bűn. Miért bűn a szerelem?

Most se tudom, hogy mi lesz a jövőmmel. Úgy érzem bármilyen utat is válasszak majd, minden csak rosszabb és rosszabb lesz. Ha itthon maradok, sohase lehet majd férjem, vagy gyerekeim és sohase fognak majd egyenlően kezelni, még a közvetlen környezetem sem (ismerem őket), ha elköltözök, akkor pedig a honvágy fog megőríteni, a családom hiánya.

2021. jún. 4. 18:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
0%

#40: Nàlunk az Iszlàmban az anàlis közösülés teljesen tiltott két ember között. Férj és feleség között is.

Abdullah

2021. jún. 5. 17:51
 42/124 anonim ***** válasza:
4%
22-es vagyok (meg a többi) csak tegnap elaludtam :D én nem gondolom hogy ezért jobban pokolra jutna akárki mintha mondjuk verekedős lenne; paráználkodna; hazudna; vagy akár gyilkolna. Ezek közül mindenki bocsánatot nyerhet csak fel kell hagyni ezzel az életmóddal és szívből megbánni a tetteiket. Ez alól a homoszexuális cselekedet se kivétel.
2021. jún. 5. 19:01
 43/124 anonim ***** válasza:
94%
#41 senkit se érdekel. már elmondtad hogy nem tudsz hozzászólni a témához, miért nem mész már máshova?
2021. jún. 5. 20:48
 44/124 anonim ***** válasza:
21%

#43: Mert annak a liberális szabados életszemléletnek az ismételgetése hogy "mindent lehet amivel a màsiknak nem àrtok" aztàn rendkívül értelmes.

Azért vagyok itt, mert ez a vallàs fórum ha nem tűnik fel. Belemehetek mi történt Lót népével a Kegyes Koràn szerint akik "férfiakat vettek feleségül". Isten megbüntette őket.

Ha "senkit se érdekel", akkor javaslom, hogy a "szexualitàs" témakörében kéne kiírni a kérdést. Ott a többség bizonyàra nem foglalkozik sem az Iszlàm, sem a kereszténység normàival. Csak kiélvezi földi életét ahogyan a tudatlanok àltalàban.

Abdullah

2021. jún. 5. 21:03
 45/124 anonim ***** válasza:
94%

"Mert annak a liberális szabados életszemléletnek az ismételgetése hogy "mindent lehet amivel a màsiknak nem àrtok" aztàn rendkívül értelmes."

miért gondolod így?

2021. jún. 5. 21:09
 46/124 A kérdező kommentje:
Engem a magyarázat érdekelne, bár túlzottan réstletes és megindokolt választ még mindig nem kaptam. Valaki azt írta, hogy isten nem avat be minden törvényének miértjébe, szóval, ha jól értem, akkor nem is fogok kapni normális választ, mert nincs. Csupán egy könyv szavára tudtok hivatkozni, ami szintén nem indokol meg semmit.
2021. jún. 5. 21:15
 47/124 anonim ***** válasza:
18%

#45: Azért mert a helytelen cselekedet romlàst okoz, màsokat is erkölcstelenségre sarkall.

És aki rosszat tesz, az önmagàval is rosszat tesz. Isten előtt mindannyiunknak el kell majd szàmolni azzal amit tettünk. Isten nem szereti azokat akik àthàgjàk az Ő törvényeit. Remélem ez érthető volt.

De nyugodtan ismételgessétek csak tovább egymàsnak hogy a világ legtermészetesebb dolga hogy egymàst fenékbe dugjàtok.

Csak erre meg màr én nem vagyok kívàncsi. Úgyhogy "elmentem màshovà".

Abdullah

2021. jún. 5. 21:20
 48/124 anonim ***** válasza:
84%

"Azért mert a helytelen cselekedet"

miért helytelen a homoszexualitás?

"romlàst okoz"

ezt fejtsd ki

"màsokat is erkölcstelenségre sarkall"

miért erkölcstelen? miért lenne bárki felelős mások döntéséért?

"És aki rosszat tesz, az önmagàval is rosszat tesz"

miért rossz?

"Isten előtt mindannyiunknak el kell majd szàmolni azzal amit tettünk. Isten nem szereti azokat akik àthàgjàk az Ő törvényeit"

egy nem hívő embert ez miért érdekelne? illetve mi a helyzet azokkal akik a homoszexualitásukat össze tudják egyeztetni a vallásukkal, és így boldog élete tudnak élni melegen ÉS vallásosan?

"Remélem ez érthető volt."

hát amint látod nem, nem volt érthető. külöben nem lenne ennyi kérdésem

2021. jún. 5. 21:35
 49/124 anonim ***** válasza:
8%

Gusztustalan dolog, perverzitás a homoszexualitás, és még a Biblia is elítéli.

Persze nem érted, mert te olyan perverz vagy, hogy élvezed a gusztustalan dolgot (ánusz turkálása), másrészt a Biblia nem érdekel.

De az emberek többségének vagy a gusztustalansága miatt nem jön be a homoszexualitás, vagy a Biblia tanításainak követése miatt, vagy mindkettő miatt. Ezt el kell fogadnod! Nem mindenki olyan, mint te!

2021. jún. 5. 21:59
 50/124 A kérdező kommentje:

49-es, én nem az "ánusz turkálását" élvezem, még nem élek nemi életet. Viszont voltam szerelmes, tudom, hogy milyen, amikor megláttam az illetőt valami megmagyarázhatatlan töltött el és az volt az eddigi legjobb érzés, amit valaha éreztem. Vágyom valakire, akivek megbeszélhetem a legmélyebb titkaim, aki megért mindenben és aki boldoggá tesz, átölel és ottvan nekem, ahogy arra is, hogy mindezeket én is megadjam neki.

Nem tagadom, valóban egy kész csőd vagyok, de nem fogom magam mégjobban tönkretenni azzal, hogy elítélem azt, aki vagyok. Mondjon bárki bármit, de szerintem ez nem bűn. Valahányszor erre gondolok megszakad a szívem, mert semmit sem tehetek. Ha elmegyek külföldre élhetek egy normális életet, lehet majd férjem és gyerekeim, de a szüleim és nagyszüleim csak rám számíthatnak. Mit tehetnék? Utálom magam, mindig is utáltam, de akkor is megillet egy jó élet, ha majd túl leszek a gondokon. Bízok abban, hogy majd csak megoldódik minden. Szerintem egy elég rendes srác vagyok, nem vagyok önző, sem nagyképű, szívesen segítek, annak, aki rászorul, bármit megtennék, hogy jobbá tegyem a világot, de mégis itt ülök tanácstalanul, mert azt érzem, hogy nincs jövőm.

Csak az tartja bennem a lelket, hogy tudom, ha véget vetnék az életemnek csak mindent rosszabbá tennék és az a parányi remény, amit a jövőmbe vetettem.

Én csupán egy normálisan megfogalmazott választ kértem. Hogy miért teszik velem és sokan másokkal ezt az emberek. Azt hiszem, hogy rájöttem... Nincs jobb dolgotok, indokot nem tudtok. Ha isten tényleg olyan jó, akkor nem tenne ilyet.

2021. jún. 5. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!