Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
191/266 anonim válasza:
Sajnos a kérdezőre igaz az a megállapítás, hogy "Isten verése"
192/266 anonim válasza:
Kérdező inkább a farkadat verd, mindenki jobban jár, te is !
193/266 anonim válasza:
Kérdező, neked épp elég büntetés az, hogy ilyen hülyének teremtett a Jóisten ! Hiába Isten szereti a hülyéket.....
194/266 anonim válasza:
Kérdező, helyetted is inkább csináltak volna sámlit a szüleid, több haszna lenne....
195/266 MBbpg válasza:
"Isten engedi hogy megüssük, verjük vagy bűntessük az ilyen embereket."
Kérdező, attól tartok, hogy ebben nem tudok egyetérteni. Ha valaki bűnt követ el, afelé szeretettel kell viszonyulni! Ez a lényege a keresztény létnek, hogy Isten szeretetét az emberek felé továbbítsuk - ne csak a szavainkkal, de a cselekedeteinkkel is!
196/266 anonim válasza:
Kérdező, és mit tennél ha a gyereked lenne transznemű, hmmmmmm?????????
197/266 anonim válasza:
Hagyjátok már,kár a szóért... csak hergeli a népet.
Ennek a vitának semmi haszna.
198/266 anonim válasza:
Kérdező sajnos túl magas lóról beszélsz, pedig te sem vagy különb a deákné vásznánál. Sőt ez a fröcsögésed egy marék galambfos eszmei értékével vetekszik.....
199/266 anonim válasza:
198
Agyonverné egy szívlapáttal, valószínűleg.
200/266 anonim válasza:
Szépen haladtok hogy meglegyen az 1000 válasz. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!