Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a szexnek, ha nem...

Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.

2020. jún. 24. 10:43
 231/266 anonim ***** válasza:
94%
XDDDD sírok rajtatok baz+
2020. jún. 25. 19:55
 232/266 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező neked csak egy jó p*icsa hiányzik,semmi más.

De azért rajtad kívül mindenki idióta...

Igazi észkombájn vagy baszod xddd

2020. jún. 25. 19:57
 233/266 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező szerintem a farkadba több ész szorult, mint beléd....
2020. jún. 25. 20:03
 234/266 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező ! Zárjuk le a gyűlölködést. Nekem súlyos frusztrációid vannak, elsősorban a kérdésedből ítélve a szexualitás terén. De nem az a megoldás, hogy rajtunk véred ezt le. Találj magadnak valakit és szexeljetek egy jót és máris elfelejted azt a butaságot amit kiírtál.
2020. jún. 25. 20:21
 235/266 anonim válasza:
89%

Szerintem egyébként kamu a kérdés és az illető személye is(akinek kiadja magát):D

Ha nem,akkor nem is jutok szóhoz :D

Bár csak 23 vagyok és csak alig pár éve élek szexuális életet,azt biztosan tudom neked állítani,hogy a szexre mind a testnek,mind a léleknek szüksége van .

Na mindegy,kiégtem:D

23L

2020. jún. 25. 20:59
 236/266 anonim ***** válasza:
94%

Én egyébként eleinte csak röhögtem a kérdezőn, de mostmár kezdem sajnálni őt. Sajnálattal tekintek rá, hogy mennyi frusztráció van benne. Sajnálattal tekintek rá, hogy lelke mélyén szeretne szexelni, de ehelyett kötekedik a neten. Úgyhogy én drukkolok neki hogy találjon magának egy párt és szexeljen, mert így ilyen gondolkodással és attitűddel nagyon sivár és kopár lehet az élete. Pedig lelke mélyén mindent megadna egy kiadós dugásért, csak nem meri senkinek, elsősorban önmagának se bevallani.

Kérdező, a szex nem bűn és ne legyen bűntudatod. A szexuális életed fellendülésével egyenesen arányosan fog csökkenni a frusztrációd és a goromba stílusod.

2020. jún. 25. 21:07
 237/266 anonim válasza:
91%
Aha
2020. jún. 25. 23:59
 238/266 anonim ***** válasza:
86%

"Filozófus, teológus, aktivista vagyok."

Tehát naplopó. Akkor már érthető. Mivel nem dolgozol, túl sok időd van hülyeségekre.

2020. jún. 26. 09:23
 239/266 anonim ***** válasza:
84%
Filozófus, teológus a fa*zom. Csak egy gyakoris unatkozó idegesítő hülyegyerek.
2020. jún. 26. 09:25
 240/266 anonim válasza:
92%
Ez csak szerintem poén?
2020. jún. 27. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!