Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Kérdező neked csak egy jó p*icsa hiányzik,semmi más.
De azért rajtad kívül mindenki idióta...
Igazi észkombájn vagy baszod xddd
Szerintem egyébként kamu a kérdés és az illető személye is(akinek kiadja magát):D
Ha nem,akkor nem is jutok szóhoz :D
Bár csak 23 vagyok és csak alig pár éve élek szexuális életet,azt biztosan tudom neked állítani,hogy a szexre mind a testnek,mind a léleknek szüksége van .
Na mindegy,kiégtem:D
23L
Én egyébként eleinte csak röhögtem a kérdezőn, de mostmár kezdem sajnálni őt. Sajnálattal tekintek rá, hogy mennyi frusztráció van benne. Sajnálattal tekintek rá, hogy lelke mélyén szeretne szexelni, de ehelyett kötekedik a neten. Úgyhogy én drukkolok neki hogy találjon magának egy párt és szexeljen, mert így ilyen gondolkodással és attitűddel nagyon sivár és kopár lehet az élete. Pedig lelke mélyén mindent megadna egy kiadós dugásért, csak nem meri senkinek, elsősorban önmagának se bevallani.
Kérdező, a szex nem bűn és ne legyen bűntudatod. A szexuális életed fellendülésével egyenesen arányosan fog csökkenni a frusztrációd és a goromba stílusod.
"Filozófus, teológus, aktivista vagyok."
Tehát naplopó. Akkor már érthető. Mivel nem dolgozol, túl sok időd van hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!