Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők képesek lennétek feleségül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők képesek lennétek feleségül menni olyan férfihez aki vallásos, és csak gyermeknemzés céljából létesít nemi életet?

Figyelt kérdés

2018. júl. 31. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Velem szarul járna egy ilyen pasi, mert rettenetesen nimfomán vagyok, imádok szexelni és nem akarok gyereket, kb.....soha ;)

2018. júl. 31. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érezném magamat nőnek mellette.
2018. júl. 31. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Nemrég volt a 15 éves általános iskolai osztálytalálkozónk, és megdöbbenésre az egyik volt osztálytársunk eszméletlen vallási fanatikus lett és mondta, hogy a közösségen kívül nem talál magának barátnőt és nagyon nagy az elutasítottsága a nők körében.

Persze amit felvázolta, hogy számára mit jelent a vallás szerinti élet.. hát, megértem a nők álláspontját.

Igazából nem bántásként, de nekem teljesen ódivatúnak tűnik az egész amit mondott.. Nem tudom, hogy képes egy ember ennyire erősen hinni valamiben amiért nélkülöz rengeteg jót az életéből.

2018. júl. 31. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. júl. 31. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem, ateista vagyok és eleve semmiféle kapcsolatba nem kezdenék hívő férfival.
2018. júl. 31. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Hát egyáltalán nem. Soha nem akarok gyereket és ateista vagyok.
2018. júl. 31. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen dög vagyok, én megrontanám! ;D Aztán éghetne velem a pokolban! :D

Viccen kívül: Nem, mert nimfomániás vagyok, és nem bírom a vallási fanatikusokat.

2018. júl. 31. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!