Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így már nem is férfi a férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már nem is férfi a férfi?

Figyelt kérdés

Egy munkatársamról kiderült, hogy steril. Valószínűleg akkor történt, mikor 20 évesen esett át a kanyarón, mert azt mondta az orvos, hogy sajnos 70-80%-az esély arra, hogy egy férfinél a felnőttkorban jelentkező kanyaró sterilséget okoz.

Most, hogy ez kiderült, a jegyese otthagyta, mert hogy az nem is férfi, aki nem tud gyermeket nemzeni.

Szegény teljesen maga alatt van, és szerintem a drágalátos hölgyike egy agyatlan liba, de ezt nem nagyon akarja elfogadni. Ő is azt mondja, hogy benne van a hiba, mert nem lehet gyereke, s így már valószínűleg nem is fog kelleni a nőknek. :(

Szerintetek? Hogyan lehetne kizökkenteni ebből a letargiából? Értelmes válaszokat kérnék!

2016. febr. 12. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, akkor nem kell ha buta. 7 milliárd ember van a földön, nagyon nagy butaság így általánosítani. Sok ember nem akar gyereket, sők nő sem. Én sem akarok pl. Örökbefogadás is létezik. Vagy meddőségi klinika is.
2016. febr. 12. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem örüljön neki, hogy a jegyese otthagyta, mert ha emiatt nem kívánja összekötni vele az életét, akkor nem is szerette igazán, vagyis pokollá tették volna egymás életét... hiszen a mai világban már van megoldás az ilyen problémára, csak egy kis szerelem kell, szeretet, türelem és megértés, ami úgy látszik a kedves menyasszonyban nem volt meg. Így hát tulajdonképpen akár hálás is lehet a sorsnak, hogy esélye nyílik megtalálni az IGAZI párját, aki úgy imádja ahogy van, és igen is látja benne a férfit!

Ilyenkor a legjobb: ha ismerkedik, szórakozik, társasági életet él.

2016. febr. 13. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg kell érteni a nőt is! A családja elvárásainak is meg akar felelni azzal, hogy hozzámegy egy pénzeszsákhoz, aki nemz neki 2-3 gyermeket! Ha ez nem látszik teljesülni, soha nem lehet e-mellett a férfi mellett boldog! Valószínűleg a férfi sem vele, tehát az történt mindkettőjükkel ami a legjobb.

A férfi menjen el szűrővizsgálatra, ahol kiderítik, hogy steril-e?!

Azután már csak találni kell egy olyan lányt, aki a családja miatt nem feltétlen akarja reprodukálni magát, vagy "beéri" egy örökbefogadott gyermekkel!

Addig is sámfázthat bárkivel kockázatok nélkül!

2016. febr. 13. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én megértem, hogy otthagyta a nő, hiszen teljesen érthető, ha saját gyereket szeretne a férfitől, akivel leéli az életét.

viszont, az, hogy ezt mondta neki, sokat elárul a jelleméről... elég bunkó volt, és nem ez tesz férfivá valakit. sok nő amúgy nem is szeretne gyereket.

2016. febr. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!