Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok komolyan 25cm-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok komolyan 25cm-es pélót várnak el egy 170cm körüli férfitól?

Figyelt kérdés

Velem pl ez volt,nekem 15cm van. Dehát a vastagság sose érdekel senkit szóval arról nem is ejtek itt szót.

És kikezdett velem egy megegyező magasságú csaj aztán utána csodálkozik hogy CSAK ekkorám van.

Mert azért az ekkora magasságú embereknek mint én gondolom elég ritka a nagy szerszám.

De tudom hogy ezt a dolgot nem lehet magassághoz kötni de azért valahogy mégis van egy nagyon minimális igazságalapja ennek.

Meg ha nem elég neki az átlagos méret amit egy átlagos magasságú férfi általában tud adni akkor keressen egy 2m-es embert vagy hasonlók,nem értem ezt a logikát.

2016. febr. 12. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

hát az egy r.banc volt...

mindjárt jön a 38%-os transzi hogy neki elég a 19 centi..

amúgy nem mindig igaz a magasságos dolog, van olyan akinek 190 centivel 14 centi... elég sok!

2016. febr. 12. 18:19
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem teljesen normális méreteid vannak. A vastagság is számít szerintem.(Bár lehet ez egyéni vélemény). Aki szeret pedig elfogad olyannak amilyen vagy. Ha pedig csak alkalmi volt ne búsulj. Ne keresd a logikát ott ahol nincs.
2016. febr. 12. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Azért ne vegyél mindenkit egy kalap alá. Nekem pl a 15 cm a legmefelelőbb és a vastagság is számít.a csajszi egy jó nagy bunkó lehetett.
2016. febr. 12. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jártál mint én a mikro 12cm-es kicsi és mellette vékony méretemmel. Én is csak 170cm vagyok, és mellé a kisfarok. Röhögött már ki nő amikor meglátotta..
2016. febr. 12. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
12 centi nem mikro, de mindegy:D Amúgy a csajjal volt baj szerintem nem átlagos dolog hogy bárkitől 25 centit várnak el. Én azt hiszem kifutnék a világból ha meglátnék egy 25 centiset:D
2016. febr. 12. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
A vastagság jobban számít, a keménység meg méginkább, nyugi, ne aggódj. :)
2016. febr. 12. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Én meg pont úgy vettem észre, hogy az alacsony pasiknak jóval nagyobb van, de biztos véletlen egybeesés, nem törvényszerű. Kérdésedre válaszolva én semekkorát nem várok el, van amekkora van neki, az a lényeg, hogy szép legyen. Aki ilyet mond neked, mint az említett lány, ritka buta teremtés lehet.
2016. febr. 12. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Spec a 165 centis barátomnak 19 centis farka van... Jó oké nem 25 centi de elég nagy. Nem ettől függ, hogy milyen magas. Volt 198 centis pasim, akinek 12 centi sem volt mereven.
2016. febr. 12. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja tényleg a 12cm nem mikro, csak kicsi.. Máris másabb a helyzet. Ha 15cm-es lenne az enyém, nem panaszkodnék. Minden nőnek van igénye, és szerintem a többség nem kedveli a kis méreteket. Az enyém még vékony is, duplán vagyok genetikai szemét..
2016. febr. 12. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
43%

#9 nem mondj már ilyet, hát engem is sértesz....

Mint mondták, aki szeret elfogad olyannak amilyen vagy.

Na meg szerintem a telhetetlenek a genetikai hulladékok... (bárminemű témában)

Na meg az ilyen nőkből lesznek a sarki nénik, a fiúcskákból meg az egó és seprűfejjel méretet kompenzáló homoszexuálisnak öltöző egyedek.....

2016. febr. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!