Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire nehéz egy barátnőt találni? :D
Figyelt kérdés
Kicsit kezdek már aggódni, hogy miért nem tudok összehozni egy normális kacsolatot. Ismerőseim szerint helyes,aranyos jóképű vagyok . Akiknél próbálkoznék pedig mint foglaltak , mint legjobb parkolóhelyek szupermarketben :D Ha pedig találnék 1 aranyosat és még faszija sincs, akkor hiába írok rá , mert azt hazudja hogy van, vagy ismerek olyat is aki nem akar barátot pedig nem volt még neki. WTF??? Komolyan mondom elvagyok átkozva , kész vicc az egész,komolyan mondom már mindenhol kézen fogva sétáló párokat látok , mint egy rossz rémálom :D Pedig önbizalmam is van most ami régen nem volt, komolyan mondom mit kéne tennem ? :D2015. dec. 21. 13:11
1/32 anonim válasza:
Barátnőt találni könnyű. Normális barátnőt találni nem.
2/32 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna ezt... ^^ :D
3/32 Girls are ridiculously shallow válasza:
Nekem idén 3 barátnőm volt, és nem vagyok hű de jókép, szóval annyira nem nehéz. Ja, és főleg az utolsó kettő nagyon szép volt. De hogy normálisak is legyenek, az más kérdés...
4/32 anonim válasza:
Éppen erről megy a vita kicsivel lentebb is. Nem tudom, hány éves vagy, de harmincasként azt látom-tapasztalom, hogy az ország fele hercegnőkből áll.
5/32 anonim válasza:
Biztos csak a szépekre hajtasz.
6/32 anonim válasza:
Nem akarok általánosítani csajokat, de olyat tényleg nehéz találni, aki tök átlagos testalkatú (ez aztán nagy igény mi? XD), és mellette nem is elviselhetetlen (ez meg főleg :D ). Ha egy csaj meg tökre ki van rittyentve, róla meg valamiért az jön le, hogy pénzéhes vagy "sarkos" :) Meg volt, hogy pattintott egy csaj, mert egy fiú ne legyen nyomulós...de bakker, így hogy a 'csába ismerjem meg ha már az is nyomulás, hogy elhívom valahová? :)
7/32 A kérdező kommentje:
20 vagyok .Nem csak a szépekre hajtok , sőt . Inkább az aranyos visszahúzódóbbak jönnek be , akik ilyen helyesek . Jó nyilván nyilván nem szörnyelláknál próbálkozok
2015. dec. 21. 13:29
8/32 anonim válasza:
ez nekem sántít. honnan van önbizalmad, ha csak visszautasítást kapsz?
10/32 anonim válasza:
Ez ilyen dolog, a párkeresésben túl sok realitás nincs, csak az alap;aki külsőre jó, szép,vonzó, annak könnyű társat fogni, aki pedig átlagos, annak nehéz, pedálozni kell rendesen ha akar párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!