Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire nehéz egy barátnőt találni? :D
#8, szerintem az regen rossz, ha valaki az onbizalmat a masoktol kapott visszajelzesekre epiti. Magunkban kell megtalalnunk az erteket. Epp tegblnap randiztam valakivel, akinek az onbizalma a beka segge alatt volt, mert hogy o csunya... bakker, eleg visszataszito volt (ez a viselkedes).
Na, vege az offnak, bocsi. :)
Kerdezo, ne add fel! Ha mar van onbizalmad, az egy nagyon fontos tenyezo ebben a kerdesben. Ne hagyd magad elkedvetleniteni. :) neten, sot, itt is sokan ismerkednek komoly kapcsolat celjabol. Egyszer irj ra valami csajra, aki azert panaszkodik itt, mert mindenki csak meg akarja dugni, ilyenbol naponta talalsz legalabb egyet. Sok sikert!
22 L
"szerintem az regen rossz, ha valaki az onbizalmat a masoktol kapott visszajelzesekre epiti. Magunkban kell megtalalnunk az erteket."
Ezt fiatal nőként megint csak nagyon hangzatos és egyszerű leírni, mikor ti kis korotoktól kezdve minden nap pozitív visszajelzések tömkelegét kapjátok. Kíváncsi lennék, ha férfiak lennétek, a szüleidtől csak a megalázást kaptátok volna, és a többi embertől, lányoktól is csak a negatív visszajelzést, ti nők mennyire látnátok magatokat értékesnek.
#18, nekem nem volt fenékig tejfel az életem ebből a szempontból. Világéletemben ronda lánynak tartottak, emiatt a suliban akár meg is vertek nem egyszer, szóval nem mondanám, hogy innen önbizalmat meríthettem volna. Meg onnan sem, hogy anyukám gyűlölt, amiért nem fiúnak születtem, végül inkább elhagyott. Nehezen nyílok meg személyesen akárkinek a kialakult szociofóbiám miatt, talán ezért (meg persze a külsőm miatt) is alakulhatott úgy, hogy még mindig szűz vagyok, és sosem volt normális kapcsolatom a férfiakkal.
Na, de így felnőtt fejjel kezdek rájönni, hogy teljesen mindegy, ki mit beszél rólam. Nekem az a fontos, hogy saját magam fölé emelkedjek, hogy javítsak a rossz tulajdonságaimon vagy a félelmeimen. Amikor ez sikerül, az önbizalmat ad nekem. Ehhez képest magasról lesz@r*m, amikor szembejön velem valaki az utcán vadidegenként és azt mondja, hogy értéktelen szemét vagyok. Mit tud ő rólam? Attól, hogy ilyet mond, nekem át kéne értékelnem saját magam, amit eddig letettem az asztalra?
Szóval, még mindig azt mondom, hogy hozzám hasonlóan igenis vannak emberek, akik nem a hízelgésből meg szép szavakból merítenek maguknak önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!