Most komolyan miért ilyen nehéz felszedni a vékony lányokat, miért tapadnak maguktól is a kövérek meg? Miért ilyen nehéz vonzó barátnőt szerezni?
Nem érdemelsz te meg semmit attól hogy vékony vagy. Anyádék nem érdekelnek, hogy jönnek ide?
Mondjuk nemtom, én valahogy szeretem a kvadagadt gigacsöcsöket.
vannak szingli vékony lányok is, de lehet hogy őket nem látod
én speciel öregek között dolgozom, a szabadidőmben meg szunyálok.
nem fogsz buliban, színházban, plázában látni
még vagyunk így csomóan
meg olyan is van aki nem akar egyáltalán ismerkedni, mert egy pasi csak kolonc lenne a nyakán
Ezt úgy írod, mintha komolyan elvárnál valamit a sérelmeidért. Szerintem a legtöbb tizenkétéves már tudja, hogy ez nem így megy (eltekintve az amerikai filmektől), és jöhetne bárki a sérelmeivel, sokan még többet szenvednek, mégsem kapnak semmit.
A lányoknál meg többnyire nem az számít, hogy a fiú vékony legyen, először is nem ezt tartom (én) szemelőtt, attól még senki sem néz ki jól, személyszerint meg inkább az erősebb testalkatúak jönnek be, de kinek mi.
A másik, a kövér lányok nem tudom honnan szeded, hogy tapadnak, legjobb barátnőim, két túlsúlyos csajszi, null önbizalomszinttel, komolyabb kapcsolatuk sem volt, egy fiút nem mernének megszólítani, de mindegy, persze, hogy van kivétel.
Egyébként nekem sem volt áloméletem, az meg a részlet, hogy kétéve súlyos pm alulműködés miatt én is "túlsúlyos" vagyok, amire persze mindenki kattog, hogy "nem kéne annyit enni". Nem nyomulunk, csak mi is szeretnénk élni, igen, és ugyanúgy megjelenni bikiniben.
Üdv, egy kövér és félénk lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!