Még vannak ilyen emberek? 21 éves fiú vagyok, mióta élek (komolyan már ovis koromban is) apámék biztatnak és támogatnak, hogy keressek barátnőt és még örökké nem volt.
Érdekes kérdés...nem tudom miért, de valahogy bennem már egész kis koromban az maradtmeg, hogy a csajozás, szerelem, szex, azok tabuk. Ezért aztán itthon nem is igazán esik szó ilyesmiről.
Ezen kívül mindenről nyíltan tudunk beszélgetni.
Nekem ugyan ez van mint a 3mas-nak. Erezd csak normalisnak magad, maskent mi ertelme lenne annak, hogy mi nem beszelunk ezekrol a temakrol, az eletben az egyik legjobb erzesek ezek..bezzeg arrol, hogy a wc-be milyet pisilt, meg kakilt az illeto siman beszelgetnek. hozza teszik, hogy moderald magad, de legalabb nincs az a ciki erzes, de ha TVben elojon a szex...akkor egybol azt erzem, hogy marha ciki es tobbet nem nezek veluk TV-t es igy is tettem :D
Ha meg csajoztal is akkor mar nem lehetsz vesztes :D Nekem 8 eve volt utoljara es eloszor baratnom 13 evesen xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!