Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok komolyan 25cm-es pélót várnak el egy 170cm körüli férfitól?
Velem pl ez volt,nekem 15cm van. Dehát a vastagság sose érdekel senkit szóval arról nem is ejtek itt szót.
És kikezdett velem egy megegyező magasságú csaj aztán utána csodálkozik hogy CSAK ekkorám van.
Mert azért az ekkora magasságú embereknek mint én gondolom elég ritka a nagy szerszám.
De tudom hogy ezt a dolgot nem lehet magassághoz kötni de azért valahogy mégis van egy nagyon minimális igazságalapja ennek.
Meg ha nem elég neki az átlagos méret amit egy átlagos magasságú férfi általában tud adni akkor keressen egy 2m-es embert vagy hasonlók,nem értem ezt a logikát.
Érdekes h mindenki letámadja a kérdésben emlitett lányt,aki sértegette a pasi férfiasságát.
De egyébként én is meglepődtem mikor egy 180cm magam pasinak nem olyan nagy van. Mert hát a magasság alapján azt gondolná egy nő sztem h a szerszám is nagy.
Dehát amúgy tényleg nem a méret a lényeg.
Hát én 180 vagyok, de 16-os... :( akkor én is szomorkodjak?
Szerintem ez majdnem független a magasságtól, ez csak egy hülye sztereotípia.
Nem. Én konkrétan ha meglátnék egy 20+ os pélót megrémülnèk. Találkoztam egy ilyennel,de nem volt valami kellemes.
Nem az anlényeg,hogy mekkora,mert volt egy olyan barátom akinek kb 12cm volt és vékony is, de vele jobban élveztem,mint a 20centissel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!