Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a szexnek, ha nem...

Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.

2020. jún. 24. 10:43
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/266 anonim válasza:
100%
Kérdező a Föld lapos?
2020. jún. 24. 23:19
 172/266 anonim ***** válasza:
15%

Hogy ennek mi köze a liberalizmushoz?

Nagyon is sok elhiheted, mert ez a bsszunk össze vissza mindenkivel, ez kb a mindent lehet amíg nem ártunk vele senkinek maszlag, csak mindig elfelejtik hozzátenni hogy FIZIKAILAG, de lelkileg nagyon is sokat lehet ártani az egyeseknek, és pont ezért raktam hozzá hogy "eszetlen", nyilván a liberalizmusnak is vannak előnyei azt nem tagadom, úgyhogy nem öngól szivem.

2020. jún. 24. 23:20
 173/266 anonim ***** válasza:
89%
172-es Drága, NEM MINDENKI AKAR CSALÁDOT ÉRTSD MÁR MEG! A CSALÁD NEM MINDENKINEK POZITÍV JELENTÉSTARTALMÚ és ennek több oka is lehet !!
2020. jún. 24. 23:22
 174/266 anonim ***** válasza:

173

De figyu már, én mikor mondtam olyat hogy csak családnemzés alkalmával szabad szexelni? :)

2020. jún. 24. 23:23
 175/266 anonim ***** válasza:
91%
Ha 2 ember SZABAD BELEEGYEZÉSSEL szexel, és nem ártanak senkinek, az NEM BŰN, semmilyen esetben sem!!
2020. jún. 24. 23:24
 176/266 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon sok álszent és képmutató ember van itt az a baj....
2020. jún. 24. 23:24
 177/266 anonim ***** válasza:
91%
Ha meg nem mindenki akar családot, akkor miért nem baszhat azzal, akivel akar és amennyit akar ?
2020. jún. 24. 23:26
 178/266 anonim ***** válasza:
42%
De azt sem mondtam hogy bűn könyörgöm, csak annyit mondtam hogy ésszel is lehetne csinálni, tudod van az a mondás hogy jóból is megárt a sok. ;)
2020. jún. 24. 23:26
 179/266 anonim ***** válasza:
96%

Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével?

- ???

- Na, ez a hét gyorsan elment...

2020. jún. 25. 00:21
 180/266 anonim ***** válasza:
95%

A tanítónéni megkérdezi az iskolásokat, hogy melyik családnak ki a védőszentje. Jelentkezik a kis Jancsi és közli, hogy nekik Szent Péter a védőszentjük, mert a Mennyország kapusa, és majd tőle várnak bebocsájtást a Mennyországba.

- Jól van Jancsika - mondja a tanító néni.

Jelentkezik Péterke is, hogy az ő családjukban Szent Ferenc a védőszent, mert életében annyi jócselekedetet hajtott végre. Őt is megdícséri a tanítónéni.

Pistike már majdnem kiesik a padból annyira jelentkezik, mire a tanítónéni felszólítja.

- Na Pistike, a te családodban ki a védőszent?

- Aba Sámuel - vágja ki Pistike.

- Ugyan Pistike! Hogy lehet Aba Sámuel védőszent?

- Úgy tanító néni kérem, hogy az éjjel meghallottam, amikor anyukám egyfolytában azt fohászkodja, hogy:

- Ne hagyd abba, Sámuel!

2020. jún. 25. 00:22
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!