Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
161/266 anonim válasza:
Megmondjam mi a vicces?
Igazából én el sem olvastam a kérdező érvelését, csak és kizárólag a fő kérdését, és úgy válaszolgatok, már vagy tíz választ írtam csak ehhez a kérdéshez. :D
162/266 anonim válasza:
Isten azért IS teremtette a szexet, hogy jókat szeretkezzünk dugjunk, pont !
163/266 anonim válasza:
Nem értem ha más szeretni dugni meg szopni a kérdezőt ez miért zavarja???? Magánügy! És miért ítéljük el azt, aki nem akar gyereket, csak egy kellemeset dugni. Dugjanak az emberek ahányszor csak akarnak !
164/266 anonim válasza:
Szerintem az eszetlen liberalizmus fogja elhozni a civilizációnk vesztét.
165/266 anonim válasza:
164-os, liberalizmus nélkül nem lenne szavazati jogunk és a nők se harcolták volna azt ki. Liberalizmus nélkül nem lennének választások, nem lenne jogállam, személyiségi jogok stb... Úgyhogy ezzel öngólt rúgtál kedves :)))
166/266 anonim válasza:
És amúgyis itt nem a liberalizmusról hanem a szexről volt szó, ne terelj!
167/266 anonim válasza:
Az egész élet szopás és előbb utóbb úgyis szétb.asz mindenkit az ideg.
168/266 anonim válasza:
Kérdező, GONDOLJ BELE, az idő alatt mi kiírod ezt a hülye kérdést, ezt a hülyeséget, mennyit tudtál volna szexelni. Csak az időt pazaroltad el!!
169/266 anonim válasza:
165
Ne izgulj, most sincsen demokrácia, csak el van hitetve a néppel. ;)
170/266 anonim válasza:
Nem mindenki akar családot, valakinek érték a család, valakinek NEM, PONT.
Valakinek túl nagy felelősség a család és érzi hogy meghaladná az erejét, valakinek meg rossz tapasztalatai vannak mert szar családja volt.
Akkor még miért ne lehetne CSAK ÚGY dugni meg szopni, gyereknemzés nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!