Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a szexnek, ha nem...

Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.

2020. jún. 24. 10:43
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/266 A kérdező kommentje:
2020. jún. 24. 18:21
 122/266 anonim ***** válasza:
97%
Súlyos baj van a toronyban tesó...
2020. jún. 24. 18:23
 123/266 anonim ***** válasza:
96%

Most őszintén,mit akarsz elérni?

Vagy mi akar ez a egész lenni?

2020. jún. 24. 18:24
 124/266 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, kérdező, nagyon sok olyan állat van, ahol a szexnek évadja van.

Pl. a tehénnél egy évben van 4 óra, amikor meg lehet termékenyíteni.

Ha máskor közeledne hozzá a bika, lerúgja a tökét.

Szerinted az ember miért nem ilyenre lett teremtve?

Nagyon sok gond megoldódna ezzel!

Ja: csak szólok, hogy az ember az EGYETLEN teremtmény, amelyik terhesen is képes szexre!

(Spoiler: TUDJUK, hogy miért nem ilyen. De gyanús, hogy te ezt nem fogod megérteni.)

2020. jún. 24. 18:38
 125/266 anonim ***** válasza:
97%
#124 és tudjuk, hogy a válasz az evolúcióbiológiában, az evolúciós pszichológiában leledzik, de ezt a kérdező, mivel a teremtésben hisz, nem fogja tudni felfogni soha.
2020. jún. 24. 18:55
 126/266 anonim ***** válasza:
96%

Ja, és még egy dolog:

létezik olyan - pl. a macskaféléknél - ahol a szex garantáltan terhességet okoz az egészséges egyedeknél.

Egyetlen szex elég, de max. kettő. Utána a nőstény már semmire se hajlandó, elmenekül.

Ja, és igen fájdalmas a nőstényeknek! Nem élvezik, az aztán garantált!

Vajon az ember miért nem ilyen?

2020. jún. 24. 19:11
 127/266 A kérdező kommentje:
Miért? Amikor a Paradicsomból száműzött, fejletlen Ádám és Éva nem szexelt volna, fájt volna nekik, ezért kihaltunk volna. Isten, pedig arra szólított minket, hogy népesítsük be a földet. Egyébént isten bűntetée volt a gonosznak való engedésért, az is többek között, hogy meg kell dolgozni súlyosan az élelemért és igen, az asszony fájdalmasan hozza világra gyermekét.
2020. jún. 24. 19:20
 128/266 A kérdező kommentje:
Viszont a szexet már nem lehet visszafordítani (legalábbis gyilkosság nélkül).
2020. jún. 24. 19:21
 129/266 anonim ***** válasza:
97%
Arra vagyok kiváncsi,hogy meddig fogtok ezen vitázni XDDD
2020. jún. 24. 19:29
 130/266 anonim ***** válasza:
87%

Akkor most hogyha én minden nap kiverem magamnak akkor Pokolra jutok ?

Kérdező, MIÉRT zavar az téged, ha valaki szopni vagy dugni akar ? Mitől lesz neked ettől rosszabb és miért kell pocskondiázni másokat ? Jó, hogy nem leskelődsz be mások hálószobájába.

Kérdező, nyugodj meg, hozzád egy bottal sem nyúlna senki.... Nincs szexuális életed, ezért a másokét akarod elirigyelni, elvenni, és a frusztrációdat rajtuk éled ki.

Ja és valószínű szektás elvakult vagy, kár hogy bezárták a gyogyót.

2020. jún. 24. 19:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!