Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a szexnek, ha nem...

Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.

2020. jún. 24. 10:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/266 anonim válasza:
91%
hát kisapám el kell keserítselek 😂😂 nincs jobb dolog a jó szextől és ezt nőként mondom
2020. jún. 24. 12:25
 82/266 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy egy kérdés:

Gyereknemzés során ugyebár a férfi ha akar, ha nem elélvez, hiszen csak így ejtheti teherbe a nőt.

Na de... a nő elélvezhet? Vagy ez a férfiak privilégiuma? Ha nem élvezhet el, akkor Isten minek teremtette a csiklót? A női orgazmus végülis nem alapfeltétele a terhességnek...

2020. jún. 24. 12:28
 83/266 A kérdező kommentje:
Írtam már... Az ösztönzés miatt.
2020. jún. 24. 12:32
 84/266 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, engem a más dolga nem érdekel, hogy te szexelsz vagy nem, magadhoz nyúlsz vagy nem, kit izgat. De beállítani végzetes bűnnek egy tök természetes dolgot, amit előbb-utóbb nagyjából mindenki csinál... Hallod, petíciót nem akarsz indítani a szex betiltása érdekében esetleg? :D Ennyire szúrja a szemed, hogy létezik? Sajnálom tesó, törődj bele, mert szex az mindig is volt, van, meg lesz is. Hajtogathatod az Istenedet meg a Bibliádat, de ebből már úgysem tudsz semmi értelmeset kihozni.
2020. jún. 24. 12:35
 85/266 anonim ***** válasza:
82%
Ez csak egy troll, azért válaszolgat még mindig hogy generálja a feszkót
2020. jún. 24. 12:38
 86/266 anonim ***** válasza:
63%
Azért írogat,hogy minnél több választ lepontozhasson.
2020. jún. 24. 13:06
 87/266 anonim válasza:
93%

Ha csak pukkasztani akartál, sikerült a kommentek számát nézve.

Ha komolyan gondolod: Igazad van, de az élet azért jó, mert vannak élvezetes részei.

Csak néhány dolog: Tök felesleges TV-zned, mobiloznod, mert nincs semmi értelme, csakis tanulás szempontból szabadna használni.

Soha ne egyél többé desszertet, mert az égvilágon semmi haszna nincs, egyél csakis egészséges ételeket, amiknek nincs semmi ízük! Minden más teljesen felesleges, ha az örömszerzést nem nézzük.

És még lehet sorolni.

2020. jún. 24. 13:19
 88/266 anonim válasza:
85%
ember te mit szívsz? ugye tudod hogy az is bűn?
2020. jún. 24. 14:00
 89/266 anonim válasza:
87%
Nem is baj, ha az ilyen nem szexel, de tényleg
2020. jún. 24. 14:00
 90/266 A kérdező kommentje:
Mi a fenének szexelni, ha úgysem lesz belőle semmi...??
2020. jún. 24. 14:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!