Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Hogy örömöt adj és kapj. De ezt neked, bigott kereszténynek hiába magyarázom, mert az élvezetet a "jóságos" istenetek bünteti :D
2020. jún. 24. 14:11
92/266 anonim válasza:
Mert élvezetes, kielégítő mindkét fél számára.
De ezt te mégis honnan tudnád ha még sose élted át?
2020. jún. 24. 14:13
Szerintem, ha bűn lenne, akkor nem úgy lenne megteremtve a testünk, hogy a szexet ennyire élvezzük (már aki, ugye...). Mert akkor mi a francnak, ha csak utódnemzés lenne a cél.
2020. jún. 24. 14:17
94/266 A kérdező kommentje:
A cél az volt, hogy ösztönözzön ez is az utódnemzésre.
95/266 anonim válasza:
A vallásodat másra erőltesd rá.
Mi értelme enni,ha nem marad benned? Miért eszel élvezeti dolgokat? Pl csoki,fagyi,chips, gyümölcs? Azért szexelnek az emberek,mert jól esik nekik. Ezen kívül szerintem igencsak érzéki,boldog, élvezetes dolgokat össze lehet hozni, főleg ha szerelmesek az emberek.
Nincs is jobb egy egymásba olvadós,csókos,puszis,ölelős szeretkezésnél.
2020. jún. 24. 15:28
Addig, amíg te így gondolod és így éled az életedet, hogy kizárod belőle a szexet, szíved joga. Másnak viszont ne akard megmondani, hogy élje az életét!
2020. jún. 24. 15:33
97/266 anonim válasza:
82-es leírta, amit már több "csak gyermeknemzesre való a szex" hívőtől szerettem volna megkerdezni. Mi van a csiklóval? Valamiért ott van vagy akkor a teremtésben van valami gond? Amúgy, ha azt állítod, hogy az élvezet az ösztönzést szolgálja, akkor Isten teremtette a bűnt? Direkt kísérti az embereket? Párszor volt a kezemben Biblia, de eddig inkább csak olyat olvastam benne, hogy a férj a feleség keblen lelje meg örömét meg ilyenek. Nekem ez felhívás keringore. Ja, és maszturbalasrol eddig nem olvastam benne. Mondanál igehelyet?
2020. jún. 24. 16:06
98/266 A kérdező kommentje:
[link]
[link]
Az önkielégítés minden formálya
Épp olyan függőség, mint a drogok. A szexualitás démonai szállnak meg, ha maszturbálsz, ha meleg vagy, ha transz vagy, ha házasságon kívül szexelsz, ha fogamzásgátlót használsz vagy csalod a párod.
Az élvezet a szaporodásra való ösztönzés. Ám az már nem szaporodás, ha az ember megakadályozza az útját a méhbe, ezzel megakadályozva, egy leendő emberi élet kifejlődését.
Baz+ te inkább ne is szaporodj...
2020. jún. 24. 16:36
Szerencsére nem vagyok megkeresztelve és ahogy elnézem már nem is leszek.
2020. jún. 24. 16:36
Kapcsolódó kérdések: