Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
71/266 A kérdező kommentje:
Dehogy fog! Természetes dolog, nem masztizni.
2020. jún. 24. 11:57
72/266 anonim válasza:
És még mennyi ilyen nyomottagyú járkál a világban. Ennyi ésszel állj be papnak vagy apácának...
73/266 anonim válasza:
Kérdező ha te ennyire az erkölcsök megszállottja vagy akkor a szexualitás kategóriában kérdést feltenned is bűnnek számít
74/266 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj hogy ez a vélaményed.
Nekem erről teljesen más a meglátásom és így kerek a világ.
Én örülnék ha sok ilyen gyerek lenne , mert akkor nekem sokall több nő jutna.
75/266 anonim válasza:
Miért válaszolgattok ilyen lelkesen egy trollnak?
76/266 A kérdező kommentje:
Undorító, aki maszturbál, aki meleg, aki bármi ilyet csinál. Isten mondta...
2020. jún. 24. 12:08
77/266 A kérdező kommentje:
Tisztátlanná teszi ezekkel magát.
2020. jún. 24. 12:09
78/266 anonim válasza:
"Undorító, aki maszturbál, aki meleg, aki bármi ilyet csinál. Isten mondta..."
"Ne ítéljetek,hogy ne ítéltessetek" ez is Isten szava kedves kérdező
79/266 A kérdező kommentje:
Aki Isten ellen vétkez az az egyháza ellen is...
2020. jún. 24. 12:14
80/266 anonim válasza:
Akkor házasodj össze a te Isteneddel oszt jóvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!