Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a szexnek, ha nem...

Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.

2020. jún. 24. 10:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/266 anonim ***** válasza:
75%

"Az ember pedig értelemmel rendelkező lény és nem állat."

Akkor miért az állatokhoz, a természethez hasonlítod az embert? Legalább próbálj meg következetes lenni magadhoz. Senkit nem érdekel, hogy mi van a természetben. És az sem érdekel senkit, hogy a te képzeletbeli barátod mit enged meg másoknak.

2020. jún. 24. 11:16
 32/266 A kérdező kommentje:
Isten létezik! A népek már nagyon régóta tisztelik a felsőbb Teremtőt. Azért, hogy az akkor még nagyon fejletlen ősembert ösztönözze a szaporodásra.
2020. jún. 24. 11:18
 33/266 anonim ***** válasza:
71%
Az istenek az ember teremtményei, csak hogy felvilágosulj :D
2020. jún. 24. 11:19
 34/266 A kérdező kommentje:
Isten, a fény és az erő teremtése. Isten az alfa és az omega, volt, van és lesz is örökké. Az ő törvényei vannak a világban. Meg fog fizetni mindenki, azért amit elkövetett, csak nem itt, hanem egy fázissal később... Az ember értelmes lény, tudja, a jót és a rosszat elkülöníteni.
2020. jún. 24. 11:21
 35/266 anonim ***** válasza:
78%
Én csakis Freya-ban hiszek, ő pedig támogatja a szexet, szóval ennyit erről.
2020. jún. 24. 11:23
 36/266 anonim ***** válasza:
90%
A képzelt barátodra való reagálástól eltekintek :D A jó és a rossz pedig erősen kontextusfüggő. Csak az ember találta ki ezeket a fogalmakat is, a természet számára irreleváns. Kapaszkodj meg, ha kihal az emberiség, akkor is megy tovább a világ, az evolúció és a Föld lehet, hogy egészségesebb hely lesz :D
2020. jún. 24. 11:24
 37/266 A kérdező kommentje:

"Freyja, (Freja, Fröja, jelentése "úrnő") a szerelem, szexualitás, szépség, termékenység, arany, háború, halál és Seidr (varázslat) Ván istennője a skandináv mitológiában." Wikipédia

TERMÉKENYSÉG!!!

2020. jún. 24. 11:26
 38/266 A kérdező kommentje:
Az embernek már az ókorban, sőt még a Paradicsomban oda lett adva az erkölcs.
2020. jún. 24. 11:27
 39/266 anonim ***** válasza:
68%

Én, egy nyíltan agnosztikus személy azt mondom, hogy szarok az istenedre. Az én életemet nem befolyásolja!

Szóval most megyek és könnyítek magamon egyet a TE tiszteletedre! 😎

2020. jún. 24. 11:27
 40/266 anonim ***** válasza:
86%

Lesz gyerekem, ne aggódj, csak nem 20 évesen. Addig inkább a szerelem, szexualitás és szépség aspektusokra fekszem rá.

2020. jún. 24. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!