Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
21/266 A kérdező kommentje:
Az állatok esetében is okoz megtermékenyülést. Az ember pedig értelemmel rendelkező lény és nem állat.
2020. jún. 24. 11:10
22/266 anonim válasza:
A gumit meg a fogamzásgátlót is az ember találta ki és fejlesztette.
23/266 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy szerinted így meg úgy van, meglehetősen felkészült vagy.
Tudod mit kóstolj bele és rádöbbensz....
Maga a családot leszánítva, nincs jobb dolog a szexnél...
24/266 anonim válasza:
Ugye azzal tisztában vagy, hogy az ember is az álatok közé tartozik?
Csak éles karmok és hegyes fogak helyett nekünk az agyunk fejlődött ki de ezen kívül semmi különbség sincsen köztünk és a gorillák között!
Gyökér..
25/266 A kérdező kommentje:
De az embert és a működését nem. Az ember pedig így van utódnemzére programozva. Ennek a folyamatnak a megakadájozása vagy "átprogramozása" pedig bűn. Isten felül bírálása.
2020. jún. 24. 11:13
26/266 anonim válasza:
Ha Isten célja az volt, hogy csak szaporodjunk, miért teremtett meg minket úgy, hogy élvezzük a szexet? Ez teljesen logikátlan lépés lenne tőle...
27/266 anonim válasza:
Te most hittéríteni jöttél ide?
28/266 anonim válasza:
Már maga az istenek léte is illogikus (mert melyik az igazi? :D), szóval ne logikázz itt nekem :D :D :D
29/266 anonim válasza:
A szex cèlja nem ( csak) a gyereknemzès...! nem vèletlen lett agyunk, ès intelligenciànk hogy erre ràjöjjünk. Ha Isten csakis szaporulat miatt adta volna a nemi szerveket, csak ösztönünk lenne, eszünk nem. ( igaz, ennek van màsik vetülete hogy sokan èsznèlkül szexelgetnek füvel- fàval....de alapjàraton ôk is elmèletben tudnak / tudnànak dönteni.)
30/266 anonim válasza:
Egyszer ha egy igazán jo puncit megkóstolhat a kukacod ki fogod nevetni magad a hülye kérdésed miatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!