Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
261/266 anonim válasza:
:D az első 2 oldal után meguntam olvasgatni a kommenteket, mert mind ugyanarról szólt. A kérdező fanatikus, buta, túl hívő, szűz, stb. Na akkor induljunk onnan, hogy mondjuk egyikről sem tehet és a kérdés annyi, hogy légyszi mondjátok meg, hogy ti miért szexeltek, vagy miért nem csak a gyereknemzés miatt szexeltek? A válaszom pedig lehet, hogy neked tetszeni fog :) én nem járok folyton misére, nem imádkozom állandóan, lehet, hogy néha bántom is Istent. de! Az én férjem az általános iskolás osztálytársam, akiért bármit megtennék. Nekem fontos, hogy őszinte, hűséges, odaadó kapcsolatban éljünk, egymást megértve, egymást kielégítve, nem színlelve, és csak ha mindkettőnknek kedve van :D annyira jó vele a szex, hogy az életben az egyik legszebb dolog vele együtt gyönyört átélni. Persze vannak betegségek, és egyéb tényezők, amikor úgysem szabad, de mindig eljön az a pont, hogy kell. 1 nap, 1 hét, 1 óra :D na jó ... van gyermek, ahogy összeházasodtunk, őt szerettük volna a világon mindennél a legjobban, és adott is nekünk egyből a jó Isten, aztán úgy alakult az élet, hogy sok volt a nehézség, és úgy döntöttünk nem kell több. A szex végig kísérte életünket gyermek nélkül, aztán mikor mégi szerettünk volna, nem sikerült, s hogy a sok megpróbáltatást a sok féktelen gyönyör miatt kaptuk e a jó Istentől nem tudom, de most 12 év után újra kaptunk egy kisbabát, aki hamarosan megszületik :) mindenki döntse el, hogy kire, mire kellett eddig várnunk, de el nem tudom képzelni, hogy amire a test vágyik, azt ne kaphatná meg attól, akit a földön egyik legszeretettebbként maga mellett őrzi. Az elméd nem kívánja a gyermeket, akkor is Istent szolgálva akarod, mert ez a normális? Bármire kivetítheted ezt a fanatizmust. Sosem lesz gyorshajtásod, pedig jó száguldani. Én soha sem hazudok, még ha bántó akkor sem. Sosem bántok mást, mégha engem bánt akkor sem. Én szeretnék jó ember lenni. Nem Isten miatt, hanem magam miatt. Jó ember, jó anya pedig akkor vagyok, ha arra a gyerekre én vágyom, és nem a jó Isten miatt tartom meg. Noha, ha akaratom ellenére bármikor jött volna egy baba, soha nem tettem volna ellene, mert magamat köptem volna szemközt, és bűntudattal éltem volna. A szex jó. Szeretni kell egymást, a másiknak is jót akarni, a másikkal is jót tenni. Nem szabad emiatt bűnösnek érezni magunkat, nem kell ezen gondolkodni se, szabad, nem szabad. Ugyan egyszer élünk, ez legyen a legnagyobb bűnünk, hogy szeretjük egymás testét,és saját testünket. Kurvák? Mindenki döntse el mit akar, mi nem ítélkezhetünk egymás felett. Én csak 2 dolgot ítélek el a szexben, az erőszakot és a pedofíliát. Ezeken kívül mindenki csináljon, ami neki jól esik, nem kell senkinek mesélni róla, tartsa meg mindenki magának a jó szokását, és élvezze, ne elvárásból tegye oda magát. Szép jó éjszakát!
262/266 anonim válasza:
Jujj még megvan ez a kérdés? :D
Azt hittem törölték ezt a nyilvánvalóan az emberek hergelésére játszó kérdést, de látom egyeseken beválik. :D
263/266 anonim válasza:
261-es vagyok, nem válik be senkin szerintem :D aki akar, az megy bárkivel, aki nem akar, annak meg mondhatjuk, hogy szabad neki ... az élet majd eldönti, de szerintem az ilyen mértékű ellenkezés oda vezet, hogy nem talál magának senkit az ember. Főleg férfi ember, akinek mondjuk kéne egy kis hév is a másik felé, mert milyen dolog, ha az asszony könyörög egy kis szexért. :D ja és házasság előtt nincs szex? jajjjj már, még a pap is azt mondta az esküvő előtti gyónásnál, hogy ejnye bejnye, de a szertartásig bírjuk ki, hamár meggyóntuk. :D Aki összeadott minket pap, később kivetkőzött, mert szerelmes lett. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Hogy a kérdés uszítás, meg provokáció lenne? Nem vagyok üldözési mániás sem, elhiszem , hogy tényleg van ilyen embertársunk, s ha már eszme csere, gondoltam elmondom neki, hogy lehet így is, meg úgyis, hátha ihletet kap. Párosan szép az élet, nem de skacok? :D
264/266 anonim válasza:
263
Dehogy is nem válik be, hát nézd meg mennyit voltál képes írni válaszul a kérdésre. :D
Szerintem a kérdező se nem fanatikus, pláne nem buta, vagy túl hívő, esetleg szűz, hanem inkább egy mesteri troll, aki jókat röhög azokon akiknek felcseszte az agyát.
265/266 anonim válasza:
Megint kezdjétek a veszekedést...
266/266 anonim válasza:
Nem veszekedek, engem nem húzott fel senki. Szexeljetek egy jót! Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!