Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Még szerencse, hogy már megszűnt az inkvizíció :/
A kommenteket olvasva egyébként arra jutottam, a szex mégiscsak hasznosabb, mint a vitatkozás.
Kedves kérdező, ha te ekkora bigott vallásos vagy és minden percedet a Biblia szerint éled, akkor remélem még véletlenül sem hordasz soha olyan ruhát, aminek az anyagösszetétele pamut és poliészter, merthogy azt a Biblia ugye tiltja a vegyes szövésű ruhát. Ja, köveztél már meg valakit ilyesmi miatt? Vagy homoszexualitás miatt? A Biblia telis-tele van gyilkolásra való felbujtással! A summázata kb az, hogy "ha nem úgy gondolkodsz, ahogy mi, akkor megölünk".
Megengedi viszont a Biblia, hogy a lányodat eladd rabszolgának. Mennyit kérnél érte?
"Kint voltam a Prideon ellentűntetőnek, tavaly és megötüttem egy transzneműt."
Igazi Keresztény megnyilvánulás! Gratulálok! Mégis mi közöd van neked ahhoz, hogy MÁS hogy éli az életét, ha azzal sem neked, sem másnak nem okoz kárt?
Szép karriert futhatnál be az inkvizícióban...
185#
Kiverni?!
Azt is tiltja a Biblia! Önfertőzés,fujj!
Mindegy is, a kérdező úgyis csak gyereknemzés céljából fog szexelni, úgyhogy szaporodni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!