Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.2020. jún. 24. 10:43
211/266 A kérdező kommentje:
Idióta... XDD Mi a felhasználónevem??
2020. jún. 25. 15:17
212/266 anonim válasza:
Kérdező, milyen bűnös élvezet ???????
Ennyi erővel ha valaki eszik egy finom ételt, és kellemes vagy jólesik neki az étel íze, most akkor az is bűn ? Vagy ha iszok egy frissítő italt a kánikulában, és jól esik, az is bűnös élvezet ?? Attól hogy neked 0 szexuális életed van kisapám, nem kéne a másik gatyájában matatni hogy mit csinál ? És itt adod ki a frusztrációdat, mert senki nem akar megdugni, vagy senki nem dug meg téged.
Azt mondom, keress valakit, kúrjál vele egy hatalmasat, és verd ki a (farkadból) ezt a hülyeséget !
213/266 anonim válasza:
Csoda hogy még nem törölték ezt a kérdést.
214/266 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőt még életében nem fogta meg senki, olyan rideg és fagyos, mint egy márványszobor.
215/266 anonim válasza:
A kérdező olyan prűd és frigid, hogy ha valaki hozzáér egy újjal , rögtön azt hiszi szexelni akarnak vele xD xD xD
216/266 anonim válasza:
Ti aztán nem adjátok fel...XXXXXDDDDDDD
217/266 anonim válasza:
Életében az egyetlen szexuális élménye az lenne, ha megbotlik az útpadkán és ráesik valakire. 🤣🤣😂😂
218/266 anonim válasza:
Vagy ha elkapják és jól megerőszakolják...vagy még ennyi se.
219/266 anonim válasza:
A kérdező felhasználóneve Archibald Maxilőcs
220/266 anonim válasza:
egész életében anyi köze lesz a pinához hogy abból jött ki
de jó oldala is van annak ha valaki enyire sötét, legalább még az áram se bassza meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!