Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
240
Én már az elején rájöttem hogy az, de azért visszajárok röhögni egy jót a sok indulatos hozzászóláson.
Kedves Kérdező!
Végtelenül sajnállak, próbálom elképzelni, hogy milyen fájdalmas gyerekkorod lehetett. Nehéz lehetett mikor negvert apád vagy anyád, mert maszturbáltál. És ezért büntetésnek gondolod az életben a szexet. Leírhatatlan, hogy a fanatizmzus és az elmeroggyant vallások mennyi kárt okoznak.
Tudom ez az egy módja van annak, hogy a feszültséget levezesd, hogy hergeled a normális embereket ilyen kérdésekkel. Ezt ismered, egy jó pszichiáter talán tudna segíteni, meglátni azt, hogy kimosták az agyad a szüleid. Tudod önmagától senki nem lesz ilyen elvetemült és fanatikus! Érdekes, hogy te a nagy kereszténység hírdetésével együtt tele vagy gyűlölettel, mert aki békében van önmagával az pont leszarja, hogy mások mit csinálnak! Sajnálom, hogy bántalmazás áldozata vagy.
Mi van,kibactak mindegyikből? XDDD
Ó te szerencsétlen xddd
Általában azok az emberek ilyen erőszakosak, mint a kérdező, akikkel szintúgy erőszakosan viselkedtek.
Egy lány ismerősöm volt ilyen, mint a kérdező. Mindig minden bűn volt neki. Meglátott egy lányt miniszoknyában rögtön lekvázta, hogy milyen "Undorító". Nem engedték a szülei sehova a barátaival, spártai szigorral nevelték és folyamatosan büntették. Szinte szóról szóra ugyanazt hajtogatta, mint a kérdező. A maszturbáció bűn a házasság előtti szexuális kapcsolat bűn. Nem szabadott neki ékszereket hordani, csokit vagy fagyit enni. A szülei valami szektához tartoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!