Mi értelme a szexnek, ha nem gyermeknemzés a célja?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen felesleges... Erkölcstelen dolog! Isten azért teremtette meg a két eltérő nemet, hogy szaporodjanak és ne erkölcstelenkedjenek. Szerintem erkölcstelen a maszturbáció, az orális és az anális szex, a melegség és egyéb LMBTQ+ és betegségek, a prostik igény bevétele és az abortusz és a béranyaság pedig, a leginkább. Aztán meg jön haza a 16 éves és írja Gyakorira, hogy véletlen beleélvezett a barátnőjébe... Szerintem a szex célja egyértelműen a nő megtermékenyítése és nem a bűnös "élvezet". Fiú vagyok.
Van egy haverom, aki aszexuális, utálja még ha hozzáérnek is. Ő nem gondol soha a szexre. Régen sokan csak gyereknemzésre használták. Te ilyen régi kaliber vagy. Jézus és az apostolok sem élvezkedtek. Ez a mai világ szexuálisan túlfűtött, az élet értelme a kefélés és zabálás meg az autóval mutogatás. Vagy közéjük tartozol vagy azokhoz, akiknek van lelkületük és nem a bűnben tévelyegnek.
2020. jún. 24. 22:36
152/266 anonim válasza:
150
Van benne valami...
2020. jún. 24. 22:37
153/266 anonim válasza:
151-es, hogy lehetne bűn az, ami ennyire jó ? A szex is egy alapszükséglet, mint az evés, ivás, pihenés. Ugyanaz, mintha az ember éhes, akkor ne egyen és haljon meg szerencsétlen ??
2020. jún. 24. 22:40
154/266 anonim válasza:
Inkább szexeltek volna az emberek háborúk helyett a történelemben! Akkor most nem lenne tele a történelemkönyv háborúk garmadájával....
2020. jún. 24. 22:46
155/266 anonim válasza:
153
Meg kell hogy védjem a 151-est, mert ő nem hiszem hogy konkrétan a szexre értette a bűnt.
Egyébként szerintem nem hangzik valami szépen hogy alapszükséglet lenne, azzal olyan mintha állatok lennénk, és pont így értette a 151-es, az emberek többsége valóban az ösztöneinek él, és pont ez a probléma a mai hedonosta mindenből a legtöbbet akaró társadalomban.
2020. jún. 24. 22:47
156/266 anonim válasza:
Na előjöttek a Prüdériák...
Én dobbantok innen, mert ez nagyon lankasztó....
2020. jún. 24. 22:50
157/266 anonim válasza:
156
Nem prüdéria ez, csak némely primitív fsztól el kellene venni a közösüléshez való jogát, sokakat valóban sterilizálni kelene.
2020. jún. 24. 22:54
158/266 anonim válasza:
Miért kell tabúsítani a szexet nem értem. A világ legtermeszetesebb dolga és általában azok ágálnak így ellene, akiknek nincs szexuális életük.
2020. jún. 24. 22:54
159/266 anonim válasza:
Majd ha lesz egy szerelmed,akit igazán szeretsz és minél közelebb akarsz hozzá kerülni és szeretkezésben is kifejezni iránta a szerelmed ,megérted.
Egyébként hogy lehet ilyen hülyeségeket kiírni?:D
22L
2020. jún. 24. 22:57
160/266 anonim válasza:
159-es, hát nem tudom...
De az ilyennek max akkor van szexuális élménye, ha megbotlik az útpadkán és ráesik valakire....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!