Hipermarketekben egyre többször látom, hogy még pénztárhoz érés előtt fogyasztják a vevők az árut. Ha még bent elfogy, talán ki sem fizetik. Normális ez?
Már nem egyszer láttam a T***oban, hogy az ásványvízből, üdítőből azelőtt isznak, hogy kifizetnék. Felbontják, és ott helyben a tettek mezejére lépnek. De péksütikkel, zsömlével, kiflivel is láttam már hasonlót. Na most, ez elég furcsa nekem, hogy engedik és nem igazán szólnak rájuk sem a vevőtársak, sem az eladók. (Félreértések elkerülése végett: nem csak az etnikum tagjai csinálják ezt, hanem a magyarok közül is!)
Nem csak a türelem hiánya miatt lehet érdekes ez a dolog: mert oké, van olyan, hogy nagyon hosszú a sor és lassan halad, a vásárló meg éhes / szomjas. De mi van akkor, ha a portéka (pl. péksüti) már a pénztárhoz érés előtt elfogy és a pénztáros ezt nem látja? A vásárló meg "elfelejti" esetleg bevallani. Ez gyakorlatilag lopásnak tekinthető. De senkit nem izgat mindez: akik a kamerákat figyelik, a többi eladó, vevő... Régen nem volt ilyen! Most én vagyok nagyon maradi vagy mi van? Mi a véleményetek?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:43
Látom bevált a jóslatod, lepontoztak! De megint annyira eltérnek a tárgytól, itt igazából az kellene a lényeg legyen hogy valaki bemegy , bekajál, bepiál és nem fizet. Ehelyett, minket gyerekeseket oktatnak ki hogy kell gyereket nevelni, ráadásul olyanok akiknek nics. Szerintem azzal hogy megeszik és megisszák és nem fizetnek a legtöbb félkiflivel etető szülőt is felháborítja.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:06
de igen lesüllyedsz, mert képtelen vagy nevelni és inkább a gyereked seggét nyalod és nem fogod fel ,hogy ezzel neki is ártasz. adj meg neki mindent, ha csak fingik, ha bömböl akkor tömd be a száját édességgel kajával, nehogy a valódi okokat keresd, nehogy arra neveld, hogy tisztességes és rendes legyen, szánalmas vagy. te is és a hozzád hasonlók.
Hogy jössz te ahhoz, hogy más gyerekét "elbszottnak" tituláld? Nézem , te ezt az üzenetet Pénteken 14,06kor írod, tehát munkaidőben. Te nem lopod meg a munkahelyedet? Mert épp nem dolgozol, nem nekik keresel pénzt, hanem fröcsögsz, és gyűlölködsz. Számoljuk csak ki, tegyük fel hogy 1000 Ft-os bérért dolgozol, itt elcseszel kb 14,06-13,48= 18 percet, tehát 300 Ft-ra jön ki, amivel meglopod a munkahelyedet, mert addig nem dolgozol. Mennyibe is kerül egy kifli? 39 Ft, tehát az 7 sajtos kifli. Melyikünk is lop? Gyerek fél sajtoskifli < Te 7 sajtos kifli. Csak az a különbség hogy mi kifizetjük a kiflit. Igy te is elbszottra sikeredtél, ebből adódik hogy te is Hitlerivadék vagy!
Te egy rettenetesen irigy, ember lehetsz. Semmiben sem különbözöl a pajtásodtól Hitlertől. Az hogy a szülei hogy nevelték, honnan tudod? Ott voltál , láttad? Attól hogy egy szülő megpróbál megadni minden tőle telhetőt a gyerekének nem tolvajt nevel. Hány olyan tolvaj, rabló, és gyilkos van a világon akinek a szülei nem "nyalták a seggét", pont ellenkezőleg, ha nem úgy nézett ahogy az tetszett nekik, szijjal jól elverték, vagy tört keze, lába?
Ha pedig nem dologozol csak otthon vagy, akkor meg minket lopsz meg, mert a tb, segély , stb, a mi pénzünkből megy, igy mi fizetjük az internetedet is. Úgyhogy ne fröcsögj!!!
Üdv:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51
Igen,igazad van,nem azt kell szidni aki becsületesen kifizeti,hanem azt aki nem.Bár hozzá teszem,ez sem a mi,hanem a multik dolga.
Egyébként meg,akiknek itt nagy a szája,azok legyenek szívesek odamenni a multikban fogyasztókhoz és mondani nekik el a véleményüket,ne itt legyen mindenkinek nagy szája.Azért megnéznék pár embert aki oda megy a másfél éves babóhoz és kitépkedi a szájából a kiflit azt ordibálva,hogy büdös tolvaj,te elb.szott gyerek...jaaaaaaa,hogy ezt így nem mernék?Na akkor ide se tessék írogatni...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22
Mintha csak én írtam volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!