Hipermarketekben egyre többször látom, hogy még pénztárhoz érés előtt fogyasztják a vevők az árut. Ha még bent elfogy, talán ki sem fizetik. Normális ez?
Már nem egyszer láttam a T***oban, hogy az ásványvízből, üdítőből azelőtt isznak, hogy kifizetnék. Felbontják, és ott helyben a tettek mezejére lépnek. De péksütikkel, zsömlével, kiflivel is láttam már hasonlót. Na most, ez elég furcsa nekem, hogy engedik és nem igazán szólnak rájuk sem a vevőtársak, sem az eladók. (Félreértések elkerülése végett: nem csak az etnikum tagjai csinálják ezt, hanem a magyarok közül is!)
Nem csak a türelem hiánya miatt lehet érdekes ez a dolog: mert oké, van olyan, hogy nagyon hosszú a sor és lassan halad, a vásárló meg éhes / szomjas. De mi van akkor, ha a portéka (pl. péksüti) már a pénztárhoz érés előtt elfogy és a pénztáros ezt nem látja? A vásárló meg "elfelejti" esetleg bevallani. Ez gyakorlatilag lopásnak tekinthető. De senkit nem izgat mindez: akik a kamerákat figyelik, a többi eladó, vevő... Régen nem volt ilyen! Most én vagyok nagyon maradi vagy mi van? Mi a véleményetek?
Istenem!Hogy fent akadtok egy gyerek témán!Hagy nevelje már mindenki úgy a gyerekét ahogy jónak látja!!!Ha elrontja,ha nem,nem a ti dolgotok!
Pont a gyerekesekbe kell belekötni???Akiknek ezer dolog forog a fejébe?Sajnáltok egy kisgyermektől egy fél kiflit?Milyen emberek vagytok?Remélem csak megjátszátok magatokat hogy ilyen szentek és tökéletesek vagytok és nem ilyen a magyar társadalom!Mert ha igen,akkor én szégyellem magam helyettetek!És lehet lepontozni nem érdekel,de szánalmas,irigy,beképzelt emberek vagytok!
de igen a mi dolgunk, mert ezek az elbsztt gyerekek fognak majd itt dolgozni, ezek az lbszott gyerekek fognak majd a boltodba bemenni és felzabálni az árudat mert anyucitól ezt látták, ezek a gyerekek lesznek akik nem fogják értékelni a valódi értékeket mert elcseszték.
korlátolt vagy, hogy azt mondod, hogy mindenkinek saját ügye.
de ennyi erővel az, hogy hitlert hogy nevelték a szülei, az is a saját ügyük volt igaz? nem tartozik senkire, hogy milyen ember lett ugye?
13:48 nehogymár összehasonlítsuk azt,hogy egy babuka megeszik egy fél kiflit azzal,hogy a Hitler mit csinált!Hát ezt nem gondolhatod komolyan.
Attól meg nem lesznek elb.szott gyerekek,mert megesznek egy kiflit és kifizetik utána a szülők,de nem nyitok erről vitát,nem süllyedek le...nekem fontosabb egy gyermek mint egy hatalmas multi és remélem nem fogod megtapasztalni,ahogy ezek a multik épp a te gyerekedet fogják a földbe taposni azért,hogy nekik nagyobb legyen a bevételük és kisebb a kiadásuk...
tökmind1, hogy hitler, vagy egy kis tolvaj, a lényeg ugyanaz.
de igen lesüllyedsz, mert képtelen vagy nevelni és inkább a gyereked seggét nyalod és nem fogod fel ,hogy ezzel neki is ártasz. adj meg neki mindent, ha csak fingik, ha bömböl akkor tömd be a száját édességgel kajával, nehogy a valódi okokat keresd, nehogy arra neveld, hogy tisztességes és rendes legyen, szánalmas vagy. te is és a hozzád hasonlók.
ha lenne eszed akkor tudnád, hogy a te "babukád" ebben a korban alakítható a legjobban. noh de megtapasztalod majd, kár, hogy nem csak neked fog ártani.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:40
NEM TUDSZ nevelni, ez az igazság.
ha lenne gyerekem és nekem se sikerülne? előfordulhat igen, de akkor se azt mondanám amit te, hogy nem lehet, hanem bevallanám, hogy én bsztam el. te még erre sem vagy képes, szánalmas.
Gondolom nincs gyereked! Nincs miért szégyenkeznem, MERT a gyerekem nem követelőzik és nem ordibál, rendesen van nevelve. Nem lopok, és mindig kifizetem amit veszek, és felháborító hogy egy kaptafára veszel egy gyereket aki megeszik egy fél kiflit, mint azt aki bemegy, zabál, iszik és visszateszi a polcra. Te vagy egy szánalmas, lúzer.
Ötös ikreket kívánok neked:) Szép estét:)
A válasz megírásának időpontja: ma 08:58
A 23,44-es vagyok. A gyerekem nem hisztizik, nem ordibál hogy kér valamit. Megvannak a dolgok amiket minden alkalommal veszünk, így pontosan tudja hogy mit lehet és mit nem. Elhiheted hogy nem úgy megyünk az Auchanbe, hogy ott kajálunk be, általában eszünk előtte, hogy ne vásároljunk olyan dolgokat, melyeket amúgy nem vennénk meg. Igen, megesik hogy megeszik egy fél sajtoskiflit, de abból mindig többet veszünk és mindig a valós db-számot mondjuk a pénztárnál, de azon kívül sose eszik mást is meg.
Üdv:
11:15 - Tudod, hányszor láttam vonaton, hogy amint leül, előszedi a szendvicset, rántott húst, fasirtot... stb? 6 órás vonatozásra lakunk a nagyszüleimtől, azóta se változott semmit az utazóközönség, de igen, az ember, ha megéhezik, eszik úton útfélen, csak mindig igyekszik a helyhez alkalmazkodni, pl. egy színházban egy cukorkát vagy csokit, szünetben valami süti vagy szendvics a büféből, moziban popcorn, ha rosszul vagyok, akkor ami kéznél van, ha nem vittem magammal, az első boltba beugrok, ha nincs időm reggelizni, út közben a buszon is megeszek egy almát vagy pár kekszet, mire beérek dolgozni vagy máshova, ahova sietek... És hipermarketben kipróbálom a dezodort is egy fújásra, ha számomra ismeretlen.
Ha ki van valami fizetve, illetve kifizetésre kerül, az nem annyira gond (a kényszer nagy úr), mint ha valaki átkever valamit más polcra, mert út közben meggondolta magát, vagy kieszi a fagyit és ott hagyja a többi áru között, vagy ha többtízezreket, többszázezreket, többmilliókat lop fapofával. Jönnek a választások, tessék arra felkészülni, és ott ordibálni meg szitkozódni, és ne egy üdítő vagy keksz miatt, amit lehet, hogy valaki egy másik boltban vett meg (egy csomagolásból, kinézetről senki nem tudja megállapítani), vagy a kóstoltató pultról vett le.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:49
Szia !
Téged aztán jól lepontoztak, de teljesen egyetértek veled. Ma már más idők járnak mint régen. Azt viszont nem szeretem ha valaki más felett pálcát tör. Mindenkinek van takargatni valója, csak nem teregeti ki. Én nem bántok másokat, engem se bántsanak. A legjobb az hogy pont az mond véleményt gyereknevelés tekintetében , akinek nincs. Igy halvány fogalma sincs arról milyen "élesben" gyereketnevelni.
Üdv:
válasz megírásának időpontja: ma 09:54
Szerintem semmi jogod nincs lehülyézni más gyerekét, lehet te is ilyen "hülye" gyereket nevelsz a sajátodból. Egyébként nemcsak a szülő hibája ha a gyerek a Plazaban és bevásárlóközpontokban lóg. Köszönhetjük ezt a sok törtető emancipált libának. Anno a szüleink hiába dolgoztak, volt idejük ránk. Ma annyit dolgozik a szülő és stresszelik a munkahelyén, hogy örül ha a gyerek csak gépezik otthon. Az se mindegy hogy a gyereknek milyen barátai vannak. Én szivesen maradnék háztartásbeli és nevelném a gyereket, vezetném a háztartást, ha tudom hogy férjem keresetéből vígan elvagyunk, és mellesleg a gyerek sem kallódik el.
Viszont attól hogy a gyerek megeszik egy fél kiflit a hipermarketben, nem lesz tolvaj, sem pedig rabló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!